Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

"Βούλιαξε" το πρόγραμμα ΠΑΙΔΙ και Θάλασσα! Τι υποψιάστηκε ο κ.Λιβαθινός και παραιτήθηκε από την κατασκήνωση; (upd)


Πριν λίγες μέρες σας ενημερώσαμε για τη παραίτηση του κ. Λιβαθινού από το Δ.Σ. της κατασκήνωσης λόγω διαφωνίας του με τη διαχείριση του προγράμματος. Δεν  πέρασαν λίγες μέρες και δικαιώθηκε τόσο εκείνος όσο και η αντιπολίτευση που είχε εκφράσει αντιρρήσεις για το κόστος λειτουργίας. Ως γνωστόν μέχρι πέρσι την ευθύνη του προγράμματος την είχε το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου σε  συνεργασία με γυμναστές της περιοχής μας.

Το κόστος ήταν 60,00 ευρώ το παιδί με έκπτωση για το δεύτερο κ.λ.π. Εφέτος αποφάσισαν οι «εγκέφαλοι» της νέας Δημοτικής Αρχής να το δώσουν σε ιδιώτες όπου για τις ίδιες σχεδόν παροχές το κόστος ήταν 110,00 ευρώ το παιδί. Αν υπολογίσουμε ότι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα περίπου 300 παιδιά υπολογίστε την διαφορά κέρδους σε σχέση με  το περσινό πρόγραμμα. 50 Χ 300 =15,000 ευρώ. Ποιός ή ποιοι πέραν του ιδιώτη θα είχαν όφελος;;; Η παραίτηση Λιβαθινού προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις με αποτέλεσμα εχθές μία μέρα πριν ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα και στην ενημέρωση των γονέων από τον κ. Σόμογλου , ο οποίος έγινε αποδέκτης της αγανάκτησης των γονέων για την αύξηση του κόστους και της όλης ανοργανωσιάς ,  ανακοινώθηκε ότι αποχώρησε η εταιρία και το πρόγραμμα επανέρχεται στην μορφή και το κόστος των προηγούμενων χρόνων.
Ο κ.Σόμογλου στη συγκέντρωση –ενημέρωση των γονέων, σχετικά με το πρόγραμμα ,έγινε τιμητής  της διαφάνειας και καλώς έπραξε.Στη συνέχεια όμως ''κατηγόρησε''  μέσω facebook τους προηγούμενους υπεύθυνους του προγράμματος ότι δεν έκοβαν αποδείξεις , δεν χρέωναν Φ.Π.Α. κ.λ.π.
Απλά αναρωτιόμαστε με τόσο σοβαρές κατηγορίες ;
1) Αφού οι προηγούμενοι έκαναν «παρατυπίες ή παρανομίες» τους κατήγγειλαν στον εισαγγελέα 
Γιατί δεν διέταξε να γίνει Ε.Δ.Ε ; Άλλωστε ο « Δήμαρχος μας » εδώ και 8 μήνες έχει γίνει κολλητός με τις υπηρεσίες Ρακιτζή!
2) Αφού οι προηγούμενοι δεν ήταν «διαφανείς» τότε γιατί τους ανέθεσε και τώρα μετά την αποχώρηση της εταιρείας να υλοποιήσουν αυτοί το πρόγραμμα ;
« ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ» ΜΗΠΩΣ ΤΑ… « KANATE ΘΑΛΑΣΣΑ»;
Νέες Εξελίξεις 16/06/2015 17:00 Τελικά οι γονείς από ότι μας πληροφόρησαν που συμμετέχουν δεν έχουν περάσει τους 70 και το ποσό τελικά δεν έπεσα στο 60 ευρώ αλλά παρέμεινε στα 110!! Ερωτηματικά παραμένουν για την φυγή της εταιρείας από το πρόγραμμα και η εμπλοκή του Αθλητικού Συλλόγου Αστέρας ο οποίος θα αναλάβει την όλη οικονομική διαχείριση!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.