Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. - Λατινικής Αμερικής και ενώ εντατικοποιούνται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών και των εκπροσώπων των θεσμών για την επίτευξη συμφωνίας στο αμέσως επόμενο διάστημα. 

H συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Κομισιόν αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση ώστε να μπούμε στην τελική ευθεία για μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο.
Νωρίτερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, προσερχόμενη στον χώρο του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μίλησε για «ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων» χθες το βράδυ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
Η καγκελάριος σημείωσε πως αίσθησή της είναι ότι υπάρχει η διάθεση στενής συνεργασίας της ελληνικής πλευράς με τους θεσμούς και εξέφρασε την ελπίδα αυτή η διάθεση να αξιοποιηθεί. 
«Κάθε ημέρα μετράει» τόνισε η Μέρκελ εκφράζοντας την ελπίδα «να γίνουν όλα σωστά».
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.