Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του Eurogroup

Δείτε ζωντανά τη συμβαίνει στο Eurogroup.
Οι αφίξεις των υπουργών


Στιγμιότυπα από τις αφίξεις στο Eurogroup



Τη «σαφή πρόοδο» που έχει σημειωθεί στις διαπραγματεύσεις των ελληνικών αρχών με τους θεσμούς, υπογράμμισε ο επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, φτάνοντας σήμερα στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στις Βρυξέλλες. Ο Γάλλος επίτροπος, τέλος, είπε ότι η σημερινή συνεδρίαση θα μπορούσε να στείλει ένα θετικό σήμα. Όπως ανέφερε, έχει γίνει αρκετή δουλειά, η οποία «ανοίγει τον δρόμο που απομένει να διανύσουμε». «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας», προσέθεσε ο Π. Μοσκοβισί. «Αυτό είναι κάτι που θα πουν σήμερα όλοι οι υπουργοί Οικονομικών στον κ. Βαρουφάκη, αν και ο κ. Βαρουφάκης το γνωρίζει », κατέληξε ο Γάλλος επίτροπος.
«Υπάρχει πρόοδος, η Ελλάδα έχει μια καινούργια συνεργασία με τους θεσμούς που κινείται στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γέργκ Σέλινγκ.
Ο ίδιος ανέφερε πως στην Ομάδα Εργασίας του Eurogroup είναι το ίδιο πρόσωπο που ξεκίνησε τις διαδικασίες και όλες αυτές τις διαβουλεύσεις και τις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, σημείωσε πως όταν αλλάζει η διαπραγματευτική ομάδα δυσκολεύει η διαδικασία γιατί είναι αναγκαίο να ξεκινήσουν από το μηδέν.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.