Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πρόσκληση σε γαλλικές εταιρείες να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για υδρογονάνθρακες

Πρόσκληση προς τις γαλλικές εταιρίες να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για έρευνα και εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων σε 20 θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και Νότια της Κρήτης απηύθυνε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέσω του Πρέσβη της Γαλλίας στην Αθήνα Jean Loup Kuhn Delforge με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα.

Ο υπουργός του ζήτησε συγκεκριμένα να αναλάβει πρωτοβουλίες για συμμετοχή και γαλλικών πετρελαϊκών εταιρειών στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ενώ η Πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) Σοφία Σταματάκη του επέδωσε ενημερωτικό υλικό με τις απαραίτητες πληροφορίες για το διαγωνισμό.
Ο Γάλλος Πρέσβης δεσμεύτηκε να μεταβιβάσει τα στοιχεία που του παραδόθηκαν στις ενδιαφερόμενες εταιρείες και να ενημερώσει το υπουργείο για την ανταπόκρισή τους ενώ εκδήλωσε επίσης ενδιαφέρον για τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης στον ενεργειακό τομέα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.