Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΜΕΕΕΣΙ! ΜΕΕΕΣΙ! ΜΕΕΕΣΙ! Ο Αργεντίνος έκανε τον κόσμο να παραμιλάει με άλλη μια παράσταση!

ΜΕΕΕΣΙ! ΜΕΕΕΣΙ! ΜΕΕΕΣΙ! Ο Αργεντίνος έκανε τον κόσμο να παραμιλάει με άλλη μια παράσταση!
Η ματσάρα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε από τη σέντρα... τα δόντια της. Οι Καταλανοί με πρώτο βιολί τον Λιονέλ Μέσι έκαναν κατηφορικό το Καμπ Νου και από θαύμα το σκορ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν 3-0.

Αυτό, ωστόσο, έγινε στο δεύτερο μέρος, όπου η Μπάγερν προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Τρεις φάσεις ουσιαστικά, τρία γκολ. Το τείχος Νόιερ "έσπασε" από την τρύπα που βρήκε ο Λίο στο ύψος της περιοχής μπροστά από δύο αντιπάλους του κι εκεί ήρθε η αρχή του τέλους.
Το δεύτερο γκολ του Αργεντίνου ήταν βγαλμένο από τις χρυσές σελίδες των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών ever με τον άτυχο Μπόατενγκ να μένει άγαλμα και ο Νεϊμάρ λίγο μετά έστειλε τους μπλαουγκράνα στον τελικό (πώς να γυρίσει αυτό το ματς στο Μόναχο;).
Επικός για άλλη μια φορά και ο κόσμος στις εξέδρες του Καμπ Νου και αν δείτε το βίντεο μετά τα... όργια του Μέσι, θα καταλάβετε...

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.