Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Π.Μπαλτάκος: Η Δεξιά της ΝΔ καλεί σε στήριξη της εθνικής προσπάθειας της κυβέρνησης

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ  
Η Δεξιά της ΝΔ μέσω του Π.Μπαλτάκου καλεί σε στήριξη της εθνικής προσπάθειας της κυβέρνησης Α.Τσίπρα στη δύσκολη διαπραγμάτευση που πραγματοποιεί με τους δανειστές,  με ανοιχτή επιστολή που αποστέλει προς τον Α.Σαμαρά ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησής του και πρότερος στενός συνεργάτης του.

Ο Τάκης Μπαλτάκος υποστηρίζει ότι η ΝΔ “θα πρέπει να αποκτήσει συνιστώσες” και τάσεις γιατί δεν μπορεί να φεύγουν όσα στελέχη διαφωνούν με την πορεία που έχει χαράξει ο Α.Σαμαράς. 
Με δεδομένη την στήριξη του Π.Μπαλτάκου στην ελληνική κυβέρνηση και στις φιλότιμες προσπάθειές της, είναι σαφές ότι απευθύνει κάλεσμα στην παράταξη και να βάλει το εθνικό καθήκον πάνω από τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και αν μη τι άλλο να μην παίρνει το μέρος των δανειστών όπως κάνει τώρα η ΝΔ υπό την ηγεσία του Α.Σαμαρά.
Το άρθρο-ανοιχτή επιστολή, αποτελεί επί της ουσίας πλήρη αποδόμηση της υπονομευτικής πολιτικής του Α.Σαμαρά κατά της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης, και ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ζητά από τα στελέχη της ΝΔ να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο από τον αρχηγό τους, θέτοντάς τον στο περιθώριο.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.