Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Π.Καμμένος: «Είτε συμφωνούμε με τις κόκκινες γραμμές της λαϊκής εντολής ή πάμε σε ρήξη»

Σαφή και ρητή χαρακτήρισε την λαϊκή εντολή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον Ενικό και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις δύο επιλογές που μπορεί να ακολουθήσει η κυβέρνηση.

«Η εντολή είναι είτε ότι θα συμφωνήσουμε με τις κόκκινες γραμμές τις οποίες έχει βάλει ο ελληνικός λαός είτε θα πάμε σε ρήξη», ήταν η απάντηση σε ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου, ενώ συμπλήρωσε πως τη τωρινή κυβέρνηση έχει κρατήσει τις αποστάσεις από την κοροϊδία.
«Εμείς δεν κοροϊδέψαμε τον ελληνικό λαό, πήραμε λαϊκή εντολή. Οι Έλληνες δεν μας είπαν να πάτε να κάνετε την κυβέρνηση Σαμαρά. Να παίρνετε νομοσχέδια και να τα μεταφράζετε, μας είπε αποκτήστε την εθνική κυριαρχία στη χώρα, σταματήστε την εσωτερική υποτίμηση και τη συνεχή εξαθλίωση των συνταξιούχων και των εργαζομένων», ήταν τα λόγια του επικεφαλής των ΑΝΕΛ.
«Σταματήστε τη συνεχή εξαθλίωση των επιχειρήσεων οι οποίες δεν μπορούν να αναπνεύσουν και πάμε σε μια άλλη πολιτική. Σ' αυτή την πολιτική γραμμή μπορούμε να συμβιβαστούμε. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε την πολιτική που διέλυσε την πατρίδα μας. Αυτός είναι κι ο λόγος που γίνονται ανοίγματα σε νέες αγορές».
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.