Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ: XAMOΣ στη κηδεία του Βαγγέλη- Ραγίζει καρδιές η αδελφή του- Έχει πάρει αγκαλιά το φέρετρο και φωνάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

689

Τέτοιες καταστάσεις ειλικρινά να μην ξαναζήσει κανείς. Αυτή την ώρα τελείται η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη και πλην των άλλων, τραγική φιγούρα αποτελεί η αδελφή του νεαρού φοιτητή, η οποία ήταν δεμένη με τον αδελφό της.

Ο μικρή Ελένη με το που αντίκρισε το φέρετρο με την σορό του Βαγγέλη το πήρα αγκαλιά και άρχιζε να φωνάζει “αδερφούλη μου” με τους γύρω να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στην εκκλησία, στο Σελί Ρεθύμνου, για το ύστατο χαίρε, στον φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί, άνθρωποι που δεν τον ήξεραν, τόσο από το χωριό του Βαγγέλη όσο και από όλη την Κρήτη, δεν σταματούν να προσέρχονται στο χώρο της εκκλησίας για την νεκρώσιμο ακολουθία.
Ακόμα, στην Κρήτη μετέβησαν και συμφοιτητές του άτυχου νέου, από τη σχολή του στα Γιάννενα, για να του πουν το τελευταίο αντίο.
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.