Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τα point του διημέρου (για τον δημο Μαραθώνα)

"Εγίνατε η χλεύη των ηττημένων".... Παράφραση της περιβόητης αλλά και αθάνατης ρήσης του Γεωργίου Παπανδρέου στις 19/3/1964...
- Ανοιχτή ρήξη εργαζόμενων με την διοίκηση.
Γενική συνέλευση των εργαζόμενων στον δήμο (2/3) και ψήφισμα (αναμένεται αύριο - εθαύριο) κατά της Διοίκησης για ανυπαρξία έργου και σχεδίου για το μέλλον...


- Ξύλο με κλωτσομπουνιές ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Γιάννη Ζαγάρη και τον δημοτικό υπάλληλο Λευτέρη Ψλώρο (3/3).
- Ένσταση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στην αποκεντρωμένη περιφέρεια κατά της απόφασης για την πρόσληψη ενός ακόμα υπαλλήλου με αρμοδιότητα την λειτουργία του γραφείου τύπου και μισθό 25.000€/ετησίως (3/3).
- Παρέμβαση της ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ σε όλα τα θεσμικά όργανα (από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μέχρι και την περιφεραιάρχη Αττικής Ρένα Δούρου) για τους δυο αστυνομικούς φρουρούς του Ηλία Ψηνάκη (3/3).
- Καθυστερημένη δήλωση απώλειας (12/2) των από τον περασμένο Σεπτέμβριο κλεμμένων μηχανημάτων του δήμου από την διοίκηση προς την ασφαλιστική εταιρία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η καταβολή της αποζημίωσης.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.