Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Κατά μήκος της παραλίας στο Ντουμπάι

Κατά μήκος της παραλίας στο Ντουμπάι (επίσης ζουν επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google Hangouts αύριο!)


Μην ξεχάστε για το live event αύριο στις http://goo.gl/8WhGw9 - Θα πάρει μερικές φωτογραφίες από το Ντουμπάι και να επεξεργαστείτε τους ζωντανά. Θα είναι διασκεδαστικό! Ώρα / Ημερομηνία: Στις ΗΠΑ, Κυριακή στις 16:00 PT, 18:00 CST, 19:00 ET

Όπως για αυτή τη φωτογραφία, PhotoWalk μας πήρε μια έκπληξη στροφή και βγήκε από την Μαρίνα στο Frogger απέναντι πλευρά του δρόμου προς την παραλία. Κατά την έναρξη, είδαμε αυτά τα απίθανα καμήλες, cameling επάνω στην άμμο!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.