Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο Σημίτης των Ιμίων κουνάει το δάχτυλο για τις διαπραγματεύσεις Τσίπρα!


Please, enable ads on this site. By using ad-blocking software, you're depriving this site of revenue that is needed to keep it free and current. Thank you.
Ο Σημίτης των Ιμίων κουνάει το δάχτυλο για τις διαπραγματεύσεις Τσίπρα!Ο άνθρωπος που μας έβαλε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία, που εμπνέυστηκε το «αμαρτωλό» swap με τη Goldman Sachs που για δεκαετίες θα πληρώνει τις επιπτώσεις του ο Ελληνικός λαός,που κυβερνά ακόμη παρασκηνιακά την Ελλάδα μέσω μιας σκιώδους διακυβέρνησης και εξωτερικής επιβολής «δικών του» προσώπων σε κάθε κυβέρνηση της Ελλάδος από το 2010 εώς σήμερα (Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος, Προβόπουλος, Στουρνάρας, Χαρδούβελης) έχει το θράσος να κουνά και το δάχτυλο.

Σε ομιλία του στις  Βρυξέλλες άσκησε κριτική για το τρόπο που διαπραγματεύεται ο Αλέξης Τσίπρας με τους ευρωπαίους εταίρους.
Άφησε  να εννοηθεί ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης Τσίπρα να αλλάξουν οι κανόνες στις σχέσεις της Ελλάδας με την ευρωζώνη δεν απέδωσαν και ότι επί της ουσίας ήταν χαμένος χρόνος, το κόστος του οποίου επωμίζεται ο Έλληνας πολίτης.
by Cassandra
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.