Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς

adesp

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προσφορές μέχρι και την Τρίτη 31/3/2015 και ώρα 11:30 π.μ. στο γραφείο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης προκειμένου...
στη συνέχεια να αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προσφορών, για την παροχή υπηρεσιών για την εφαρμογή του προγράμματος περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς της περιοχής εντός των ορίων του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2015. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 16.411,26 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο της υπηρεσίας και να καταθέσουν με την προσφορά τους αντίγραφο της άδειας κτηνιατρείου.
Ο Δήμαρχος

Ηλίας Ψηνάκης
Πηγή:
Διαβάστε ακόμα:

Θα δώσουν 1,3 εκατ. ευρώ στους δήμους για τα αδέσποτα

Τεράστιο το πρόβλημα στο Δήμο Μαραθώνα και ιδιαίτερα στη δημοτική κοινότητα Βαρνάβα. Μεγάλη ευκαιρία για δράση και ένταξη στο πρόγραμμα.Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.