Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

«Αμύνονται με προπαγάνδα σοβιετικού τύπου»

Συντονισμένα «πυρά» κατά της κυβέρνησης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Αντί να αμύνονται με διαρροές που θυμίζουν προπαγάνδα σοβιετικού τύπου, ας θυμηθούν τι έλεγαν οι ίδιοι και ο αρχηγός τους, δύο εβδομάδες πριν....
και τι επιστολές στέλνουν σήμερα», αναφέρουν κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Όταν η Νέα Δημοκρατία λέει ότι η αβεβαιότητα βλάπτει την οικονομία, σημαίνει ότι νοιάζεται για το συμφέρον της χώρας. Και όταν εύχεται να βρεθεί γρήγορα λύση για τη χώρα, σημαίνει ότι στηρίζει την εθνική προσπάθεια» σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι και προσθέτουν: «Θυμούνται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τι λέγανε, όταν ήταν στην αντιπολίτευση; Θέλετε να κάνουμε συγκρίσεις για το τι σημαίνει ευθύνη και τι ανευθυνότητα;».

Εξάλλου, με ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και «Επειδή ανώνυμοι κυβερνητικοί κύκλοι διακινούν την αθλιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται με τις θέσεις Σόιμπλε» αναφέρει τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του Προέδρου του και χθες και σήμερα τόνισε ότι το αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης είναι αίτημα παράτασης και του μνημονίου και του προγράμματος, είναι συνεπώς επαρκές και άρα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία στο eurogroup χωρίς να εκτίθεται περαιτέρω η χώρα σε κινδύνους.

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών λέει ακριβώς το αντίστροφο: ότι το αίτημα δεν είναι ουσιώδες και επαρκές και ότι πρέπει να συμπληρωθεί, αλλιώς δεν προχωρά.

Η θέση μας στηρίζει την χώρα και μια διαπραγμάτευση που πρέπει να γίνει σωστά. Επί της ουσίας. Χωρίς θεατρινισμούς, ψευδαισθήσεις και ψέματα εσωτερικής κατανάλωσης.

Όταν πηγαίνεις διεθνώς και ζητάς να σου δώσουν μια άλλη λέξη ως πρόσχημα, αντί να ζητήσεις ουσιαστικά πράγματα, γιατί δεν θέλεις να αναγνωρίσεις την αλήθεια και την τεράστια προσπάθεια που προηγήθηκε, κινδυνεύεις να σε εκβιάζουν στη συνέχεια οι άλλοι ζητώντας σου να πεις όλες τις λέξεις χωρίς προσχήματα».
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.