Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ - Τι θα πει ο Α.Τσίπρας για τα «αντάρτικα»

Στις 20:00 αναμένεται να ξεκινήσει τελικά η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς προς τους ευρωπαίους εταίρους, επιχειρώντας να κατευνάσει τις αντιπολιτευτικές φωνές από το εσωτερικό του κόμματος των τελευταίων ημερών, στον απόηχο της συμφωνίας του Eurogroup της Παρασκευής.
Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί βουλευτές εδώ και τρεις ημέρες ζητούν ενδελεχή ενημέρωση για το περιεχόμενο της συμφωνίας, εκφράζοντας φόβους και αμφιβολίες για τη δυνατότητα εφαρμογής του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των μεταρρυθμίσεων με τους εταίρους, καθώς και στα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, τα οποία κατέστησαν την επίτευξη μίας συμφωνίας επιβεβλημένη.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας θα υπογραμμίσει την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των διαβουλεύσεων στο εξωτερικό για τη γρήγορη στροφή στην εσωτερική πολιτική σκηνή και το μεταρρυθμιστικό και νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, ενώ θα απευθύνει έκκληση για ομοιογένεια στις δημόσιες τοποθετήσεις βουλευτών της Κουμουνδούρου ώστε να μην δίνεται στρεβλή εικόνα προς τα έξω, την ώρα που η κυβέρνηση έχει πρωτόγνωρη λαϊκή αποδοχή, μόλις έναν μήνα μετά τις εκλογές.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ενημέρωσε το κυβερνητικό συμβούλιο για τη συμφωνία του Eurogroup και τις μεταρρυθμίσεις.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.