Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Υποψηφιότητες Εκλογής: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Δυο μέρες έμειναν (Παρασκευή 27/2 - 4:00 μ.μ.) μέχρι τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνος όπου πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η εκλογή ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.

Γιάννης Κοντογιώργος, Βιργινία Μάρκου,
Γιώργος Κόλλιας
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι στο πρωτόκολλο του δήμου Μαραθώνος είχαν υποβάλει την υποψηφιότητα τους 6 συνδημότες μας. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τις υποψηφιότητες της κας Βιργινίας Μάρκου (που αποτελεί επιλογή του δημάρχου κ. Ηλία Ψηνάκη), του πρώην Κοινοτάρχη Βαρνάβα κ. Γιώργου Κόλλια (που ανακοινώθηκε μέσω διαδυκτίου) και του γράφοντος (Γ. Κοντογιώργου που ανακοινώθηκε την Παρασκευή 13/2 από το διαδύκτιο) και που θα υποβληθούν επίσημα πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο προεδρείο, τότε τουλάχιστον 9 υποψήφιοι αναμένεται να διεκδικήσουν την εκλογή τους για τη θέση του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.
Σημείωση 1: Η ψηφοφορία είναι ΜΥΣΤΙΚΗ!!!
Σημείωση 2: Η κα Βιργινία Μάρκου θα είναι για δεύτερη φορά υποψήφια, μετά το 2011, όπου αν και ανεξάρτητη υποψήφια δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.