Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τεράστια πολιτική ήττα για τον Ηλία Ψηνάκη - Δεν εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Μαραθώνα


Μετά από δυο ψηφοφορίες, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 10 υποψηφίοι, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα δεν κατέστει δυνατόν να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Οι 32 ψήφοι μοιράστηκαν με τον ίδιο τρόπο, περίπου, και στις δυο ψηφοφορίες.

Στους μεγάλους χαμένους της ψηφοφορίας, α) η κα Βιργινία Μάρκου (συνεργάτιδα του δημάρχου Μαραθώνα και προσωπική του επιλογή) που συγκέντρωσε στις δυο ψηφοφορίες 6 και 5 ψήφους αντίστοιχα και β) ο κ. Ηλίας Ψηνάκης που με την καθολική απόρριψη της εκλεκτής του πήρε ένα ηχηρό μήνυμα από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που ουσιαστικά αποδοκίμασαν τον τρόπο που έχει επιλέξει να πολιτεύται!!!
Πηγή:

Διαβάστε ακόμα:

=======
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.