Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ.

Τελευταία ενημέρωση 12.5.14 Ώρα 9:43
ΜΠΡΆΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Βρήκαμε και δημοσιεύουμε ένα Πρόγραμμα με συγκεκριμένους στόχους. Είναι ευχάριστο να διαπιστώνουμε πως έχουν ενσωματώσει σχεδόν το σύνολο των απόψεων και θέσεων που διαχρονικά έχουν εκφραστεί από τον διαχειριστή αυτού του Ιστολογίου, για τις ανάγκες τα σοβαρά προβλήματα και τις προσδοκίες των Βαρναβιωτών.
Οι διαχειριστικές αμαρτίες του παρελθόντος (με πρωταγωνιστή αυτόν που διακυβέρνησε τον τόπο για 20 χρόνια- και νυν υποψήφιο) και η πλήρης εγκατάλειψη από τον μνημονιακό Δήμαρχο του Μαραθώνα, έφεραν τον Βαρνάβα πίσω στα “σπήλαια”. 

Μέχρι τώρα καμιά άλλη παράταξη δεν έχει παρουσιάσει παρόμοιο πρόγραμμα. Δεν είναι έτοιμοι ή μας περιφρονούν??? Εμείς όμως θα περιμένουμε υπομονετικά να το δημοσιεύσουμε.

http://giatonvarnava.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5145.html





Πηγή
Διαβάστε ακόμα:

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Ζητούν την ψήφο μας χωρίς την παρουσίαση ενός ξεκάθαρου και υλοποιήσιμου προγράμματος.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.