Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

«Πράσινο φως» για 4.413 προσλήψεις σε 176 δήμους

25 προσλήψεις για τον Δήμο Μαραθώνα.

Το πράσινο φως για την πρόσληψη 4.413  συμβασιούχων δίδεται σε 176 δήμους όλης της χώρας  με Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα και υπογράφεται από τους υπουργούς Ε. Στυλιανίδη, Α. Μανιτάκη και Χ. Σταϊκούρα.
Οι σχετικές θέσεις εγκρίνονται για το  έτος 2013 και Σύμφωνα με την απόφαση οι συμβάσεις που θα συναφθούν αφορούν στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, πράσινο κλπ) των ΟΤΑ α΄ βαθμού και θα είναι για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες.
Το κόστος των συγκεκριμένων προσλήψεων ανέρχεται στα 41,3 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τους ίδιους του δήμους.
Αναλυτικές καταστάσεις κατανομής ανά Δήμο ΕΔΩ


Πηγή: 
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

 1. Σημείωση  1/Ενίσχυση του πελατειακού συστήματος γύρω από τους ΟΤΑ (π.χ. ‘’βαθύ ΠΑΣΟΚ’’…και όχι μόνο…)

  2/ >> του παρακράτους και των εν-λειτουργία δημάρχων με σκοπό τον κοινωνικό έλεγχο στις ‘’ντόπιες’’ κοινωνίες.  3/ Σκεφτείτε το εξής (πολύ πρόχειρα….. αλλά χρήσιμο για να ‘’καταλαβαινόμαστε’’) :

  …..Αν αυτοί οι 4.413 προσληφθούν σαν εργάτες καθαριότητας θα αναλογούσε, στον κάθε ένα, σαν

  αντικείμενο εργασίας 2,5 τόνοι σκουπίδια / ημέρα (δηλαδή περίπου 3 κυβικά μέτρα σκουπίδια την ημέρα…)

  Ρωτήστε οποιονδήποτε εργάτη σε οικοδομές π.χ. αν αυτό είναι ‘’πολύ δουλειά’’…….  Η απάντηση είναι ότι όχι μόνο διαχωρισμό στο 100% (ακόμα και από σύμμεικτα) είναι πανεύκολο να κάνει

  (με αποτέλεσμα μηδενισμό του άχρηστου (προς ταφή ή καύση) υπολείμματος)…… αλλά μπορεί και να έχει τον χρόνο

  να κάνει έργα τέχνης από τα διάφορα υλικά (για να περάσει η ώρα…ακόμα και αν ήταν οι μόνοι εργαζόμενοι….)  έτσι για αρχή (με πολλά ‘’λάθη’’ και ‘’ατέλειες’’)….και παρακαλώ συνεχίστε τον προβληματισμό …  φιλικά,

  Δ.Δαμάσκος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.