Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΕΊΩΣΗ....διέλευσης απορριμματοφόρων ΧΥΤΑ και ενα σχόλιο

Αφορά σχετική φημολογία περί εντολής της Περιφέρειας και του Δήμου Μαραθώνα για κοπή κλαριών & δέντρων. Αν υποψιαστούμε δέστε την εικόνα ....

Μεγέθυνση με ένα κλικ
 
 Μεταφέρουμε ΕΔΩ το σχόλιο ενός Ανώνυμου Φίλου της Ρεματιάς από το άρθρο
 ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ SOS-- ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ...προετοιμάζουν τον δρόμο για φορτηγά του ΧΥΤΑ?

 Ανώνυμος είπε...
Πραγματικά μας "κοροϊδεύουν"
“ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ” ….χα, χα
Δεν νοιάστηκαν τότε την περίοδο της μεγάλης ανοικοδόμησης που τα φορτηγά ήταν αναρίθμητα, και νοιάζονται τώρα σ αυτές τις οικονομικές συγκυρίες που δεν κινείται ούτε "αραμπάς" να δικαιολογήσουν μια “απόφαση” καταφανώς καταστροφική για την ρεματιά και το περιβάλλον στον τόπο μας.
Είναι πρόδηλο δυστυχώς ότι άλλα έχουν στον νου τους οι Κύριοι της Περιφέρειας που άρχισαν ήδη το παραμύθι της οδικής ασφάλειας.
Φίλε μου θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στον τόπο μας αν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ δυναμικά. Το ερώτημα είναι αν έχουμε τις κατάλληλες ηγεσίες που να μπορούν να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν απέναντι στην συνεχιζόμενη καταστροφική πορεία υποβάθμισης του τόπου μας.
Πήρε απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα?
Ρωτήθηκε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας?
Αν ΝΑΙ ποια είναι η απόφαση τους???? ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ??? Πρέπει να το γνωρίζουμε πριν είναι αργά.

ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ – την ιστορική, μοναδική παρακαταθήκη και ανάσα πνοής που απέμεινε στον τόπο μας, μετά τις πυρκαγιές.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ


Πηγή:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.