Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

1ο Φιλικό Trail Ride, μια βόλτα-μια παρέα! .... απο Βαρνάβα..

  1ο Φιλικό Trail Ride, μια βόλτα-μια παρέα!
Η αγωνιστική απραξία και οι εμφανείς δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αλλάζουν τον προσανατολισμό των Trail Ride που επιστρέφουν στον χαρακτήρα από όπου ξεκίνησαν...


1tr02Οι παρεΐστικες βόλτες αποδεικνύονται το καλύτερο αντίδοτο στο άγχος του αγώνα και όλων όσων αυτό συνεπάγεται! Έτσι, στις 10 Μάρτη, στο 1ο Φιλικό Trail Ride για το 2013, μοτοσυκλέτες, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια χωμάτινη διαδρομή 150 περίπου χιλιομέτρων στα βορειοανατολικά του νομού Αττικής! Με αφετηρία τα Goody’s στον Άγιο Στέφανο εκδράμαμε με οδηγό μας το Road Book προς Μαραθώνα, Γραμματικό, Αγία Μαρίνα, Σέσι, Βαρνάβα, Μήλεσι, για να επιστρέψουμε από Μαλακάσα στις ταβέρνες του Κρυονερίου.

1tr03Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να διακόψουν τη διαδρομή νωρίτερα, στα 30, 70, 90, 110km, αφού υπήρχαν συχνά πληροφορίες για παράδρομους διαφυγής, για όσους πείνασαν νωρίτερα! Η συνταγή δείχνει να είναι επιτυχημένη, και θα συνεχιστεί ανάλογα στις 31 Μαρτίου, σε μια διαδρομή που θα ξεφεύγει από την Αττική «πέτρα», και θα δώσει την σκυτάλη στα μαλακά χώματα και στη λάσπη στα όρια της Αττικοβοιωτίας! Η διαδρομή θα είναι πάλι περίπου 150 χιλιόμετρα, αλλά όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να διακόψουν νωρίτερα.

2TR preΘα ξεκινήσει από τον Άγιο Στέφανο-Κρυονέρι, και θα ολοκληρωθεί σε 4-5 ώρες περίπου. Επαναλαμβάνουμε πως δεν θα είναι αγώνας (δε θα είναι απαραίτητη license ή Αθλητικό Δελτίο, και δε θα υπάρχει αγωνιστική ασφάλιση), δε θα υπάρχουν αποτελέσματα ή κατάταξη, αλλά απαλλαγμένοι από το "άγχος της διάκρισης" θα απολαύσουμε ένα χορταστικό Road Book με την υποστήριξη και την σφραγίδα του Off Road Team, ώστε να ξεφύγουμε από την χωμάτινη απραξία! To κόστος συμμετοχής θα είναι 25 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες, και 40 ευρώ για τα αυτοκίνητα. Εναλλακτικά μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS. Σας υποσχόμαστε μια απίθανη-χωματερή Κυριακάτικη βόλτα, για κάθε οδηγικό επίπεδο αναβατών-οδηγών, αλλά και για κάθε επίπεδο οχήματος!
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.