Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

2η Φάση ΒΑΡΝΑΒΑΣ- Κεφάλαιο ΝΕΡΟ Δικτύου Υδρευσης & και Κρουνοί Πυρόσβεσης


rom: Μιχάλη Αποστολόπουλο 
 Sent: Saturday, February 25, 2012 8:56 PM
To: 'info@marathon.gr'; ' (info@neamakri.gr)'; 'ΛΟΥΙΖΟ ΙΟΡΔΑΝΗ'; 'ΜΑΤΙΝΑ ΜΥΛΩΝΑ'; 'seedd@seedd.gr'; 'ma.saraki@ypes.gov.gr'
Cc: 'Kyriakos Gkikas'; 'katharosvarnavas@marathon.gr'
Subject: Κεφάλαιο ΝΕΡΟ Δικτύου Ύδρευσης - Στον Δήμο Μαραθώνα Πίνουμε νερό ή δηλητήριο; - Και κρουνοί πυρόσβεσης στον Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα!

ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

2η Φάση - ΘΕΜΑ:  Κεφάλαιο ΝΕΡΟ Δικτύου Υδρευσης & και Κρουνοί Πυρόσβεσης

Αγαπητέ Δήμαρχε και αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα. Ποιά ειναι τα επιτεύγματά σας?
Πέρασαν ήδη 14 μήνες από την έναρξη των ευθυνών σας. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να μιλήσετε για όλα αυτά στον τομέα ευθύνης σας.
Όταν ο κόσμος υποφέρει κάτω από τις σημερινές επαχθείς οικονομικές συγκυρίες, απαιτεί να μάθει, που και πως ξοδεύονται τα χρήματα που πληρώνει αλλά και τα πρακτικά ωφέλη από τις στερήσεις του.


Κύριοι,
Πολλές φορές αναρωτιόμαστε εδώ στον Βαρνάβα, αν πίνουμε νερό ή δηλητήριο με τόσες καρκινογόνες ουσίες που μπορεί να περιέχει και αντί να μας ξεδιψάει, βάζει σε κίνδυνο την υγεία  μας.
Κατά τα λοιπά το νερό ακριβαίνει συνεχώς χωρίς να γνωρίζουν οι πολίτες την ποιότητα νερού που πίνουν - πληρώνουν, το ίδιο γίνεται και στον Μαραθώνα και στην  Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα.
Ο Δήμος Μαραθώνα εκτός από την αύξηση του τιμολογίου και των τελών περιβάλλοντος? οφείλει να ενημερώνει συχνά- τους καταναλωτές- μαζί με τους λογαριασμούς του νερού για την ποιότητα του νερού που πίνουμε με βάση τα πλέον πρόσφατα ευρήματα χημικού ελέγχου του ΠΑ.Κ.Ο.Ε (ή άλλου επίσημου φορέα) για κάθε δημοτική κοινότητα κλπ.
Αξίζει δε να σημειώσετε ότι σχεδόν κανένας δεν πίνει από το νερό του δικτύου στην Κοινότητα του Βαρνάβα για τους λόγους που παραθέτουμε παρακάτω .
Γι αυτό το λόγο κάνουμε έγκλιση στην επιτροπή σας να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την δημοσιοποίηση (Ιστοσελίδα του Δήμου) των περιοδικών ευρημάτων του ΠΑΚΟΕ προς αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κόσμου. Εκτός αν βέβαια τα ευρήματα που μόνο εσείς γνωρίζετε είναι ανησυχητικά πράγμα που δικαιολογεί την μη δημοσίευσή τους, όπως τώρα κάνετε.
Αν δεν φροντίσετε να δημοσιοποιηθούν οι αναλυτικοί πίνακες χημικού ελέγχου νερού  του τελευταίου 6μήνου ανά κοινότητα,  , τότε πολύ φοβόμαστε πως ο κόσμος έχει μάλλον δίκιο.
Με εκτίμηση
Μ. Αποστολόπουλος
Κάτοικος Βαρνάβα



Πριν μερικά χρόνια υπήρχαν στην αγορά πάνω από 60.000  χημικά παρασκευάσματα, από τα οποία τα 35.000 ήταν πολύ βλαβερά έως θανατηφόρα για την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.