Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Οι σταυροί του συνδυασμού του Ι. Λουίζου στο Βαρνάβα.

Δημοσιεύουμε τους σταυρούς που έλαβαν κατά δήμο, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Ι.Λουιζου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, σύμφωνα με τους τελικούς πίνακες  που δόθηκαν από τον Δήμο της Νέας Μάκρης.
Οι σταυροί, αφορούν το σύνολο που έλαβαν οι υποψήφιοι σε όλη την επικράτεια του Δήμου Μαραθώνα (Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Γραμματικό, Βαρνάβας)........


ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
Γιαννακούρος Βασίλειος  318
Χρυσίνας Νικόλαος  410
Στο τοπικό συμβούλιο Γραμματικού, εκλέγεται ο Νίκος Χρυσίνας, εφόσον ο συνδυασμός κερδίσει στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής.

Ειδικότερα στον…
ΒΑΡΝΑΒΑ
Αναστασίου Βασιλική  392
Αυγέρης Σταύρος  197
Τσιμίνης Νικόλαος 184
Στο Τοπικό Συμβούλιο Βαρνάβα, εκλέγεται η Αναστασίου Βασιλική*, εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός την δεύτερη Κυριακή.
______________

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΑ



Γεννήθηκε στο Λίβερπουλ Αγγλίας και κατάγεται από το Βαρνάβα, όπου είναι και δημότης. Φοιτήτρια στο 3ο έτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, παρακολουθεί συγχρόνως καλοκαιρινά τμήματα Παγκόσμιας Δημοσιογραφίας στο Londons School of Economics της Αγγλίας. Μέλος των πενταμελών συμβουλίων των σχολείων της, έδειξε από νωρίς την κλήση της στην πολιτική. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς Forensics, EYP και MUN εκπροσωπώντας το σχολείο της στην ομάδα του debate. Έχει τελέσει 3χρονη θητεία Ευρωβουλευτή Νέων ενώ έχει βοηθήσει εθελοντικά στη διοργάνωση εκδηλώσεων της Νομαρχίας Αθηνών σε κοινωφελή ιδρύματα. Πατέρας της ο καρδιοχειρουργός Νίκος Αναστασίου και μητέρα της η Δερματολόγος Μαρίνα Αδαμοπούλου.

1 σχόλιο:

  1. Η υποστήριξη σε νέους, άφθαρτους ανθρώπους, με διάθεση για προσφορά είναι ο μοναδικός δρόμος να πάει ο τόπος μπροστά και να μπορέσουν να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των δημοτών του Βαρνάβα σε όλα τα επίπεδα.
    Δεν μας νοιάζουν τόσο τα κόμματα ή δήμαρχοι όσο οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας που θα κάνουν την διαφορά για ξεκολλήσουμε επιτέλους από τον μεσαίωνα που μας οδήγησε το πολιτικό κατεστημένο του Βαρνάβα τόσα χρόνια.
    Αυτό ισχύει για όλους τους υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.