Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Σκληρή ανακοίνωση της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ και ΚΑΤΟΙΚΩΝ του ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ κατά του Γιώργου Λέπουρη


Όπως μας κατήγγειλε, το μέλος του Συλλόγου, προκλήθηκε επεισόδιο, όταν ο παρευρισκόμενος τοπικός σύμβουλος Μαραθώνα, και υπεύθυνος της δομής, αντέδρασε σκαιότατα, σε μία Κυρία από το Μάτι.
Συγκεκριμένα, όταν η κάτοικος από το Μάτι, προσκομίζοντας το κίτρινο χαρτί του επανελέγχου από τα συνεργεία του υπουργείου υποδομών, ζήτησε κάποια προϊόντα από τη δομή, ο υπεύθυνος, ωρυόμενος, την απέκλεισε, ισχυριζόμενος ότι  δεν δικαιούται, επειδή το κατεστραμμένο της σπίτι στο Μάτι είναι δευτερεύουσα και όχι κύρια κατοικία. Ερωτώμενος από πού προκύπτει αυτό, απάντησε ότι «είναι νόμος».
Στην επιμονή των παρευρισκόμενων, να μάθουν για τον ανύπαρκτο αυτό νόμο, απάντησε ότι είναι «απόφαση», και μάλιστα της «Συντονιστικής»!!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ:

1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΜΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. 
2. ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΤΣΠΟΤ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ Η ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
3. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΚΥΡΙΟΣ», ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!
4. ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.
5. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! 
6. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΤΣΠΟΤ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΑΡΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΣΤΑ ΚΑΑΥ, Η ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.