Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Θέτουμε την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής και απογραφής στον Βαρνάβα Αττικής!

Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ζητούμε θυσίες από τον λαό, και αυτοί που είχαν την ευθύνη στα πράγματα του Βαρνάβα να κρύβονται ή ακόμα και να χαμογελούν, καθώς μας βλέπουν εδώ μέσα. Έτσι λοιπόν θέτουμε την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής επιτροπής για να δοθεί «η μάχη για την αξιοπιστία» που πρέπει να επιδείξουν οι νέοι σύμβουλοι του Βαρνάβα στέλνοντας το μήνυμα ότι πλέον γυρίζουμε σελίδα, γιατί η κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι πολιτική, θεσμική, κοινωνική και ηθική».
«Πρέπει λοιπόν να βγουν όλα τα στοιχεία κακοδιαχείρισης & διαφθοράς στο φως», εάν υπάρχουν, διότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να τα χρεώνονται, πρώην και νυν σύμβουλοι, εάν κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους κατασπαταλώντας το δημόσιο πλούτο για προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Μέχρι εδώ και μη παρέκει, λέει ο ελληνικός λαός.
Η κληρονομιά που άφησαν οι απερχόμενοι που εξουσίαζαν τον τόπο παρουσιάζει μια μεσαιωνική εικόνα.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ
χωρίς συγκοινωνία,
χωρίς αποχέτευση,
χωρίς δρόμους,
χωρίς πολιτισμό, 

χωρίς γιατρούς,
χωρίς σχολεία,
Χωρίς ταχυδρόμο,
Χωρίς ανακύκλωση,
Χωρίς πυροπροστασία, 
Χωρίς χώρο να παίζουν τα παιδιά, 

Χωρίς αξιοποίηση της παραλίας και της ρεματιάς,
Χωρίς...χωρίς...

Πράγματι, ο “Νέος Βαρνάβας” μπορεί και οφείλει να λύση το γόρδιο δεσμό και να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου
(αν υπάρχει) με την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής ΤΩΡΑ πριν αρχίσει να λεκιάζει  και τους ίδιους τους νεοεκλεγμένους συμβούλους. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο δείγμα υπογραφής της νέας διακυβέρνησης του Βαρνάβα και όχι μόνο.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να οργανωθούμε για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του τόπου. Δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι και να γκρινιάζουμε συνεχώς. Υποστήριξη, δράση, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ πρέπει να αποτελούν τον κανόνα του νέου συμμετοχικού ρόλου της νέας διακυβέρνησης του Βαρνάβα με τους πολίτες εθελοντές και όχι μόνο.
“Με καθαρότητα σκέψεών εύκολα, πολλά θα μπορούσαν να γίνουν σ αυτόν τον όμορφο τόπο αν καταφέρναμε να δημιουργήσουμε ξανά ένα μικρό πυρήνα αφοσιωμένων ατόμων (νεοφερμένων & γηγενών) που μακριά από την πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στα αδιέξοδα ( κοινωνικά, πολιτιστικά, υποδομών κλπ) που αντιμετωπίζει σήμερα ο Βαρνάβας , αναλαμβάνοντας α-πολιτική δράση, βοηθώντας τον τόπο και το νέο τοπικό συμβούλιο” . 
 ---------------------------------------

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστήσουμε τον Καλλικράτη που απάλλαξε τον τόπο μας από τα ερπετα που ετρωγαν τις σάρκες μας τοσα χρονια. Τωρα ομως τι θα κανουμε χωρις τους αγρίους και πως θα περισώσουμε οτι εμεινε:Σίγουρα τα νεα παιδιά που ψηφίστηκαν χρειάζονται ενα χερι βοήθειας αλλά πρέπει να προσεξουν γιατι υπαρχουν υπόγειες διαδρομές που εχουν μερικοί απο τους εκλεγμένους με το προηγουμενο καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε δεν σε ξέρω αλλα φανταζομαι πως μιλάς για την αντιπολιτευυση και ειναι γνωστη η σχεση.λεω να τους αφησουμε λιγο χρονο να δούμε πως θα κινηθουν ειναι νωρις να τους κρινουμε ακομα ισως εχεις αδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν να ερθω στον βαρναβα κοιταξα να δω τις υποδομες που εχει και διαπιστωσα οτι ηταν πολυ κακες. Γνωρισα ανθρωπους ακουσα υποσχεσεις και απο τον προεδρο οτι θα φιαξουν το δρομο θα βαλλουν δικτυο για νερο θα, θα. Υπολογισα οτι καποια στιγμη θα γινουν ετσι πληρωσα και αγορασα οικοπεδο καιεκτισα το σπιτι μου εκτιμωντας περισσότερο τη φυση.Τελικά ξαναπληρωσα για να φτιαχτει ο αγωγος του νερου, πληρωσα για ερθει ρευμα, πληρωσα για φτιαχτει προχειρα ο δρόμος και ακομα πληρωνω τις ζημιες απο την πυρκαγια.Οι υποσχεσεις συνεχιστηκαν αλλα χαΐρι δεν ειδα.
    μετά απο αυτα τι θελετε να πω οτι το μετάνιωσα που ηρθα εδω;αυτο ειναι αληθεια. Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κε Κλεαρχε δεν εισαι μονοσου ειναι πολλοι νεοφερμενοι του βαρναβα που εριξαν μαυρο στον κο.για υποσχεσεις που δεν τιμησε. Πληρωσα κι γω πολλα στην μαφια των χωματουργων του βαρναβα και στους ιδιο το προεδρο πουχε μηχανηματα και ηταν και μεσιτης. δεν θελω να μιλησω αλλο.βρωμια και δυσοδεια σουλεω.Αλλα τωρα δεν μπορουμε να φυγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η ιστορία της παραλαβής παράδοσης. Οι νέοι σύμβουλοι να κάνουν αντικειμενικό έλεγχο χωρίς προκαταλήψεις. Αν δεν το κάνουν είναι σαν να αποδέχονται όλα τα πιθανά σενάρια οικονομικής κακοδιαχείρισης ή και διαφθοράς. Ο κόσμος έχει κρίση και παρακολουθεί θα πρέπει λοιπόν να δείξουν και να αποδείξουν ότι δεν συγκαλύπτουν ούτε συμψηφίζουν πιθανές αδυναμίες της προηγούμενης διαχείρισης εφ όσον δεν είναι όλοι το ίδιο. Έτσι θα πρέπει να αρχίσει η νέα σελίδα διοίκησης του Βαρνάβα. Καλή επιτυχία! Και αποτελεσματικό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σας θέσω ένα ερώτημα ως κάτοικος Νέας Μάκρης και πλέον συνδημότης σας.
    Πιστεύεται ότι όλα τα κακά θα μας τα διορθώσει ο Καλλικράτης.
    Πιστεύεται ότι μόνο στόν Βαρνάβα υπήρξε κακή διαχείριση.
    Το δόγμα που θα ακολουθήσουν και θυμηθείτε με είναι διαίρε και βασίλευε.
    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.