Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

  11 August 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)
 (ΦΩΤΟ: )
Άλλη τακτική πλέον εφαρμόζεται στο δήμο Μαραθώνα προκειμένου να διασωθεί ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, καθώς έχει καταστεί πλέον μειοψηφία μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων, με την νόμιμη αντικατάστασή τους.

Η μέθοδος που ακολουθείτε προσβλέπει στην αποπομπή των ανεπιθύμητων αιρετών συμβούλων μέσω της ενεργοποίησης της νομοθεσίας που προβλέπει την καθαίρεση συμβούλων που έχουν τρεις συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες.
Προς τούτο τα δημοτικά συμβούλια μέσα στον Αύγουστο όχι μόνο καλά κρατούν, αλλά μπαίνουν και κατεπείγοντα στα οποία φυσικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν όσοι βρίσκονται σε διακοπές.
Για του λόγου το αληθές η σημερινή ειδοποίηση του δημοτικού συμβουλίου με κατεπείγουσα μορφή στις 7 το απόγευμα, με τους συμβούλους να ενημερώνονται για τη συνεδρίαση στις 11 το πρωί.
Ερώτημα αν ο δήμαρχος κ. Ψηνάκης είναι παρών στη συνεδρίαση, καθώς το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να κάνει απουσίες. Βέβαια για τον ίδιο δεν ισχύει αυτό που επιθυμεί η παρέα του για τους απόντες αιρετούς συμβούλους, δηλαδή η αποπομπή τους, ώστε να αντικατασταθούν από άλλους πιο πρόθυμους να υπηρετήσουν τη δημοτική αρχή.  

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.