Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

  11 August 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
 (ΦΩΤΟ: )
Η απόλυτη απαξίωση της λειτουργίας του δήμου Μαραθώνα συντελέστηκε σήμερα, όταν η κατεπείγουσα συνεδρίαση που κάλεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάιος Θανασιάς με θέμα την ανάθεση καθηκόντων σε επιτροπές για τις αναγκαίες προμήθειες λειτουργίας της υπό την ευθύνη του δήμου κατασκήνωσης που φιλοξενεί ΑμεΑ, αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας!

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται τα περισσότερα άδεια έδρανα ανήκαν σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου, Ηλία Ψηνάκη, που έλειπε όπως συνηθίζει τελευταία κι ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μόλις 4 ή 5 σύμβουλοι ήταν παρόντες απ’ τη πλειοψηφία και 7 ή 8 σύμβουλοι απ’ τη μειοψηφία και τους ανεξάρτητους. Ως εκ τούτου ο πρόεδρος κ. Θανασιάς αναγκάστηκε να αναβάλει τη συνεδρίαση, εν μέσω οργισμένων αντιδράσεων και μομφών εναντίον του δημάρχου κ. Ψηνάκη ο οποίος όπως έλεγαν παραθερίζει στη Μύκονο, χωρίς να του καίγεται καρφί για το τι γίνεται στο δήμο του.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται πλέον στο Μαραθώνα, εκτός από θλιβερή είναι εξόχως ανησυχητική για τη πορεία του δήμου, που ως ακυβέρνητο σκάφος κινδυνεύει να τσακιστεί στα βράχια, καταποντίζοντας τους δημότες-κατοίκους των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων που απαρτίζουν τον ενιαίο δήμο Μαραθώνα.
Είναι η τραγική, υποβόσκουσα από μήνες, κατάληξη που δε θέλει ή δε μπορεί να καταλάβει ο κ. Ψηνάκης, που απέδειξε ότι μόνο για μιντιακές φανφάρες είναι άριστος. Σε δεινή θέση βρίσκεται κι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Θανασιάς, που επιβάλλεται  να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε ο δήμος να μπορέσει να διαχειριστεί τουλάχιστον την καθημερινότητα αν μη τι άλλο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.