Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Κοσμοσυρροή στο παζάρι του Προφήτη Ηλία στη Σκάλα Ωρωπού

Κοσμοσυρροή παρατηρείται και σήμερα στο καθιερωμένο ετήσιο παζάρι στη Σκάλα Ωρωπού με την ευκαιρία της γιορτής του Προφήτη Ηλία, του οποίου η Ιερή Εικόνα βρίσκεται για προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Χθες το βράδυ εκατοντάδες άτομα επισκέφτηκαν το χώρο που λειτουργεί το παζάρι, είτε για να κάνουν τα ψώνια τους, είτε για να κάνουν απλά μια βόλτα.
Η κίνηση, όπως μας έλεγαν οι έμποροι είναι ικανοποιητική αν και ο κόσμος είναι αρκετά συγκρατημένος στις αγορές του  λόγω της κρίσης.
Η επισκεψιμότητα αναμένεται να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο, καθώς στον Ωρωπό πρόκειται να συρρεύσουν εκατοντάδες παραθεριστές και επισκέπτες.

Από το μεγάλο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Σκάλα Ωρωπού, δεν θα μπορούσε να λείπει το Φιλοζωικό Σωματείο Καλάμου, όπου προσφέρει βιβλία και διάφορα άλλα αναμνηστικά, σε πολύ χαμηλές τιμές, προκειμένου να ενισχυθεί το ταμείο για τις θεραπείες και τις τροφές των αδέσποτων.

Οι τιμές σε όλους τους πάγκους είναι χαμηλές ώστε όλα τα βαλάντια να μπορέσουν να πάρουν ό,τι τους είναι αναγκαίο και χρήσιμο. Παπούτσια,  κουζινικά, ρούχα, αρώματα, βιβλία είναι σε τιμές προσφοράς, ενώ μπορεί να κανείς να γευτεί γραβιέρα από την Κρήτη, χαλβά Φαρσάλων, χωριάτικο  λουκάνικο από τα Τρίκαλα και λουκουμάδες. Για τα παιδιά λειτουργεί λούνα πάρκ.


 http://www.apopsi-tora.gr/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:  
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.