Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Εορταστικές εκδηλώσεις Προφήτου Ηλία στον Δήμο Ωρωπού

Δελτίο Τύπου 20.07.2018
Εορταστικές εκδηλώσεις Προφήτου Ηλία στον Δήμο Ωρωπού
Με την πρέπουσα λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια, το απόγευμα της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018, στον Ιερό Ναό του προφήτη Ηλία τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης της εις ουρανούς Πυρφόρου Αναβάσεως του Προφήτη.

Στον πανέμορφο λόφο της Σκάλας Ωρωπού που δεσπόζει το ξωκλήσι,  χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικάνωρ, Γενικός Αρχιερατικός Ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Κηφισιάς, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη μας, οι Ιερείς των περισσοτέρων Ιερών Ναών του Δήμου μας, και πλήθος πιστών, που παρακολούθησαν την θεία λειτουργία.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης τίμησε με την παρουσία του τις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις, συνοδεύοντας τον Πρώην Υπουργό της ΝΔ κ. Βλάχο Γιώργο, που εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Επίσης παρευρέθηκαν: οι Αντιδήμαρχοι Ωρωπίων και Μαλακάσας-Μιλεσίου κ.κ. Δάβρης Γιώργος και Σιδέρης Γιώργος, η Πρόεδρος της ΕΤΑΔΩ κα Μαραβέλια-Σαρκίρη Αναστασία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Τσεκρεζής Χρήστος και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Σκάλας Ωρωπού, Νέων Παλατίων και Χαλκουτσίου, κ.κ. Φαφούτης Γιάννης, Καζαμίας Θεοφάνης και Λιθαδιωτης Γιώργος.
Μετά την περιφορά, ο Δήμαρχος Ωρωπού παρευρέθηκε στη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιστικός και Πνευματικός Σύλλογος Σκάλας Ωρωπού με θέμα «Πανηγύρι όπως παλιά», σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Μια όμορφη βραδιά, άριστα οργανωμένη από την αεικίνητο Πρόεδρο του συλλόγου κ.Βασω Βλαχου.
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημότες μας και επισκέπτες της περιοχής μας.
Από το Γραφείο Τύπου
Του Δήμου Ωρωπού















Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.