Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Ι. Δαμιανόγλου (Διοικητής Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Βουτζά) Μαραθώνα: «Ας τηρηθούν οι Νόμοι»Έχοντας διανύσει 15 μέρες του Δεκεμβρίου, χωρίς πάλι να γίνει Σ.Τ.Ο. (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) για απολογισμό καλοκαιρινής περιόδου και προγραμματισμό χειμερινής περιόδου στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ΜΑΡΑΘΩΝΑ, κάτι που σε άλλους δήμους έχει τελειώσει από τον Νοέμβριο !
Θέλω για πολλοστή φορά να επισημάνω ότι ειναι υποχρέωση του Δήμου, να ακολουθήσει τη νομοθεσία που επιβάλλεται βάσει Νόμου να γίνεται συμβούλιο Σ.Τ.Ο. κάθε χρόνο τουλάχιστον δυο φορές ( μια για προγραμματισμό χειμερινής περιόδου κ απολογισμό καλοκαιρινής και μια με την λήξη χειμερινής κ προγραμματισμό καλοκαιρινής) και επιπλέον ένα Σ.Τ.Ο.
με αντικείμενο τον Σεισμό.
Κάτι που δυο χρόνια τώρα ο δήμος μας δεν έχει μπει στον κόπο ούτε σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ ως όφειλε να δημιουργήσει !!
Πρέπει να καταλάβουν στο δήμο μας οι υπεύθυνοι κ στην περίπτωση αυτή ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Π.Π. κος ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ ότι για την θέση που έχει, υπάρχουν υποχρεώσεις και νόμοι που εεπιβάλλεταινα τηρούνται και να γνωρίζει. Άγνοια νόμου απαγορεύεται !
Επιτέλους το οφείλουν στους κατοίκους του δήμου Μαραθώνα να προσφέρουν κάλυψη αναγκών στον τομέα Π.Π. αλλά και επιβάλλεται βάσει νομοθεσίας.
Ιωάννης Δαμιανόγλου, Διοικητής του ΠΥΣΕΘ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.