Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ «BRAND NAME» ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!

Απο kirkinews .gr (author) /
/ (ΦΩΤΟ: MikeA )
Κουτά παιδιά, πολίτες του Μαραθώνα που δεν συνειδητοποιήσατε το λόγο που ο Ηλίας Ψηνάκης ασχολήθηκε με τα κοινά στον ιστορικό δήμο σας! Το είπε καλέ στο money show forum «Επέλεξα τον Μαραθώνα γιατί ζω εκεί και έχει ένα διεθνές «Brand Name».
Σιγά μήπως ο Ηλίας θα ασχολιόταν με κάτι άλλο εκτός ενός brand name! Τι παραπονιέστε λοιπόν; Μπορεί ένας μάνατζερ διεθνούς βεληνεκούς να ασχοληθεί με τη καθημερινότητά σας; Όχι βέβαια! Είναι τόσο υποτιμητικό…Άρα  να οικτίρετε τον εαυτό σας που τον εμπιστευτήκατε ή να σχολιάζετε καυστικά τα όσα κουλά λέει και κάνει εντός κι εκτός χώρας, όπως π.χ. στο money show forum όπου αποκάλυψε το όραμά του για το Marathon Foundation, όπως κάνει ο καλός φίλος MikeA, στο blog του «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ», μπας και κάτι απ’ όλα τον αγγίξει και σας αδειάσει τη γωνιά, αν και δε το βλέπω πιθανό.
Σχολιάζει ο MikeA και συνοδεύουμε το σχόλιο με μια δική του εμπνευσμένη γελοιογραφία.     
Το City Branding είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία πού ξεπερνά τα όρια της θητείας του δημάρχου. Πέρασε άκαρπος ο πρώτος χρόνος θητείας με πλήρη απραξία στην παραγωγή έργου. Στις καλένδες η αδυσώπητη καθημερινότητα με τα προβλήματα της. Στενάζουν οι πρόεδροι των τοπικών κοινωνιών μαζί με τους πολίτες τους. Μην περιμένουμε λοιπόν χαΐρι με χαζομάρες, φρου-φρου κι αρώματα. Λείπει η στοιχειώδης σοβαρότητα πάρα τις ενδεχόμενα καλοπροαίρετες προθέσεις του προσώπου.
Όνειρα θερινής νυκτός λοιπόν χωρίς ρεαλιστική βάση. Δημιουργία Μ.Κ.Ο με λεφτά του κράτους (δηλαδή δικά μας) και όχι ιδιωτών. Απορούμε ποιος θεόμουρλος θα  διακινδυνεύσει να επενδύσει κεφάλαια με βάση την "σοβαρότητα" του Ηλία. Εγώ πάντως ...με τίποτα. Εσείς μήπως?? 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.