Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εγκαίνια νέου αθλητικού κέντρου Καβαρνού παρουσία Υφυπουργού Αθλητισμού, απουσία Σπύρου Λιβαθηνού βασικού συντελεστή και χωρίς να ευχαριστήσει σύλλογο ΜΕΣΜΑ για τη συμβολή του

Έλαμψε δια της απουσίας του ο βασικός συντελεστής Σπύρος Λιβαθηνός του deal με την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ το αξιοπερίεργο της όλης βραδιάς είναι ότι δεν αναφέρθηκε το όνομά του, για την καθοριστική συμβολή του στο κλειστό του Καβαρνού, λες και δεν έκανε τίποτα, ενώ πολλοί άλλοι πήραν και πλακέτα!

Παρ'ότι το team του Δημάρχου και του Προέδρου Γιώργου Νησιώτη ήθελαν να κάνουν φιέστα με τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου Καβαρνού που κατάφερε να ενοικιάσει από την Τράπεζα Πειραιώς η διοίκηση Ψηνάκη με προεξέχοντα τον Σπύρο Λιβαθινό και τις συνέργειες του Γιώργου Νησιώτη ως Πρόεδρος ΚΕΔΜΑ, δεν έγινε στο βαθμό που το επιθυμούσαν.


Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Πάτερ Παναγιώτη, το λόγο πήρε η Ευγενιά Φώη ανακοινώνοντας τους επισήμους:
Σταύρος Κοντωνής Υφυπουργός Αθλητισμού, Καθηγητής Χατζηαργυρίου Πρόεδρος και CEO της ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος τιμήθηκε και με πλακέτα για τη συμβολή του, εκ μέρους της Τράπεζας Πειραιώς η Διευθύντρια του καταστήματος Νέας Μάκρης οι οποίοι και αυτοί τιμήθηκαν με πλακέτα, η Εύη Χριστοφιλοπούλου Βουλευτής Αττικής με την Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πάλης Κώστας Θάνος, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός, εκ μέρους του Δημάρχου Λαυρίου ο Κώστας Πανταζής ο οποίος και αυτός τιμήθηκε με πλακέτα για την συμβολή του Δήμου Λαυρίου (μας έβαλε καινούργιες μπασκέτες), ο κ.Πάντζας Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, ο Γιώργος Κώτσηρας Πολιτευτής Ν.Δ και Δικηγόρος.
Οι Δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Ζαγάρης, Γιάννης Μπούσουλας, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Τσουπράς, ο Θανασιάς Βαϊός, ο Ζούρος Γιώργος, ο Ρεϊσογλου Αιμίλιος, η κα.Ρίζου, η Δήμητρα Κάκαρη, η Αναστασία Παππά, ο Θοδωρής Καλπακίδης, ο Αδάμ Μεγαγιάννης, και ο Στέφανος Μπαιρακτάρης. Ο Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Μαραθώνα Άγγελος Λένας και οι τοπικοί σύμβουλοι κα.Τσιμήνη, ο Λέπουρης Γιώργος και ο Γιώργος Μπέλος, Νίκος Κουρουνάκος.
Από αθλητικούς συλλόγους βρέθηκαν στα εγκαίνια, οι Πρόεδρος ΜΕΣΜΑ Γιώργος Κοτταρίδης, Πρόεδρος ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ Βλάσσης Καραβασίλης, Πρόεδρος ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Βεντούρης, Πρόεδρος Πάλης Μπούσουλας, Πρόεδρος συλλόγου ΑΣΤΕΡΑ κ.Μητρόπουλος, και εκπρόσωποι της Αναγέννηση Γραμματικού Γιώργος Κοροβεσης και Πηγή Δενδρολιβανα.
Τον λόγο πήρε κάποια στιγμή ο Γιώργος Νησιώτης, ο οποίος μίλησε για δικαίωση μετά από προσπάθειες που έκανε 7 μήνες όπου ανέλαβε ως Πρόεδρος. Εκτός των σημαντικών προσώπων που συνέβαλλαν βράβευσε επίσης και κάποιος τοπικούς πολίτες που με την στάση τους και την προσφορά τους βοήθησαν για το κλειστό μεταξύ αυτών και τον Κώστα Νησιώτη.
Βραβεύθηκε επίσης η οικογένεια Καβαρνού για την συμβολή της στο Μαραθώνα με το κλειστό γήπεδο που δημιούργησαν και έγινε κέντρο αθλητισμού η περιοχή πριν την ολυμπιάδα του 2004.
Έλαμψε δια της απουσίας του ο βασικός συντελεστής Σπύρος Λιβαθηνός του deal με την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ το αξιοπερίεργο της όλης βραδιάς είναι ότι δεν αναφέρθηκε το όνομά του, για την καθοριστική συμβολή του στο κλειστό του Καβαρνού, λες και δεν έκανε τίποτα, ενώ πολλοί άλλοι πήραν και πλακέτα! Απούσα επίσης και η Δήμητρα Λαμπαρού.
Δεύτερη σημαντική παράλειψη η οποία έκανε μπαμ, η μη αναφορά στην συμβολή του Προέδρου του ΜΕΣΜΑ Γιώργου Κοτταρίδη ο οποίος πίεζε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, ενώ με προσωπικά κόστη και της οικογένειάς του κρατούσε τη γεννήτρια κάθε μέρα, ώστε όσες μέρες δεν είχε ρεύμα το γήπεδο να μπορούν να κάνουν προπονήσεις τα παιδιά! Για να μην πούμε για την συμβολή γενικά του συλλόγου στο καθάρισμα και την απομάκρυνση κοπριάς του γηπέδου που είχε γίνει περιστερώνας όλα αυτά τα χρόνια!!
Τα εγκαίνια πέραν των άλλων η συμμετοχή του κόσμου ήταν μικρή (150-180 άτομα), ενώ υπήρχε έλλειψη οργάνωσης (παρότι παρκέ(!) δεν έστρωσαν μοκέτα την στιγμή που οι μοκέτες είναι στο άλλο κλειστό στην αφετηρία του Μαραθώνα. Ανεπίτρεπτο για τους αθλητικούς παράγοντες μιας και μπήκαν με τα παπούτσια, τακούνια οι επισκέπτες), τέλος κάποιος πήγε να ανάψει και τσιγάρο αλλά ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι του συνέστησαν να το σβήσει!
Κατά τα άλλα στη συνέχεια τα φώτα έκλεισαν και ξεκίνησε το λαϊκό πρόγραμμα μία τραγουδίστρια και στη συνέχεια ο Στέλιος Διονυσίου, αλλά εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι είχανε φύγει!
Δείτε Φωτογραφίες: ΕΔΩ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Παρέλειψαν να πουν οτι εγκαινιασαν..... ενα ενοικιαζομενο χωρο που τον ΠΛΗΡΩΝΕΙ καθε μηνα ο Δημος μας στην Τραπεζα Πειραιως..και μαλιστα χωρις πιστοποιητικα καταλληλοτητας !!!ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ που υπαρχει στο κτημα Καβερνου απο το.... 2002!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.