Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Συναγερμός…. Τύμπανα Πολέμου στην Ουκρανία… Στρατεύματα του ΝΑΤΟ Άνοιξαν Πυρ

Συναγερμός
Στο… κόκκινο η κατάσταση στην Ουκρανία, με τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν…
Αφορμή η προκλητική στάση των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, τα στρατεύματα των οποίων έχουν ξεκινήσει στην περιοχή ασκήσεις στρατιωτικής ισχύος θέλοντας να… σπρώξουν την Ρωσία να πατήσει το κουμπί της έναρξης του πολέμου.

Συγκεκριμένα, στην ανατολική Ουκρανία 18 έθνη έχουν συγκεντρώσει τα στρατεύματά τους, περίπου 1800 άνδρες, για μια επίδειξη στρατιωτικής ισχύος. Τα στρατεύματα των ΗΠΑ και άλλων συμμάχων ασκείται στην εκκαθάριση κτιρίων σε διεθνή ειρηνευτικά Κέντρα ασφαλείας του ΝΑΤΟ… Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία…
Ενώ η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ η συμμετοχή της στις ασκήσεις Saber Guardian / Rapid Trident ενισχύει την πολυεθνική συνεργασία. Μια συνεργασία που σχεδιαστεί αποκλειστικά για να σταλεί ένα μήνυμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν για το ποιος πρέπει να κάνει κουμάντο στην περιοχή… Αυτή είναι η τελευταία δράση σε μια σειρά παγκόσμιων στρατιωτικών ασκήσεων αναβίωσης του ψυχρού πολέμου.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.