Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΒΡΕΧΕΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΩΝ

 (ΦΩΤΟ: )Στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνει κανείς μπαρμπέρης κατά πως λέει η λαϊκή σοφία. Τώρα πως κολλάει η παροιμία με τις ανεξαρτητοποιήσεις, τις ανακατατάξεις των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας Μαραθώνα, αλλά ιδίως την επαναφορά ατόμων που τα βρόντηξαν ήδη μια φορά, είναι το ζητούμενο.
Αν συνυπολογιστεί ότι ο δήμαρχος δεν ξέρει να άρχει μικρών κοινωνιών, ούτε ρωτά για να μάθει, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται καλλιτεχνικός μάνατζερ celebrities, η παροιμία ταιριάζει γάντι.

Εννέα μόλις μήνες μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την ήττα Λουίζου περισσότερο, παρά για τη νίκη Ψηνάκη, η τοπική κοινωνία οργιάζει για την αλλοπρόσαλλη πολιτική Ψηνάκη, που από ‘’άτεγκτος’’ και ‘’δίκαιος’’ κριτής αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι να υποκύπτει σε κάθε είδους πιέσεις, για να μη πούμε ρουφιανιές, δυσαρεστώντας ακόμα περισσότερο όσους εκ των συμβούλων του δουλεύουν ευσυνείδητα.
Αποτέλεσμα; Η δυσαρέσκεια κτυπά κόκκινο και η μηχανή του δήμου βρίσκεται ένα βήμα πριν την έκρηξη, καθώς τακτική του Ψηνάκη αποδεικνύεται το «φύγε εσύ, έλα εσύ», αφού τελειωμό δεν έχουν οι παραιτήσεις (κατ’ απαίτηση δημάρχου;) και οι αντικαταστάσεις από άλλους που εδώ και μήνες λοιδορούν τη δημοτική αρχή, αλλά...
Κάθε λίγο κι ένα νέο επεισόδιο στο κακόγουστο αυτό «σήριαλ». Τελευταίοι… «θλιβεροί πρωταγωνιστές» οι: Αλέξανδρος Σόμογλου και Γιάννης Μπούσουλας, με τον πρώτο να αντικαθιστά τον δεύτερο στη θέση της αντιδημαρχίας.
«Τους δοκιμάζει, και όποιοι δεν κάνουν, τους αλλάζει.. μαγκιά του!» ακούστηκε το πρώτο σχόλιο.
«Κάτι έπρεπε να δώσει και του Σόμογλου. Όλοι από λίγο..» σχολίασε κάποιος άλλος.
«Ανυπότακτος ο Μπούσουλας.. έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες, και δεν ρωτούσε τους μη εκλεγμένους συνεργάτες του Ψηνάκη. Αλλά καλά να πάθει και αυτός… πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα!» είναι η άποψη ενός τρίτου.
Επειδή κατά τη γνώμη μας, κάθε δράση φέρνει αντίδραση!
Η εμφανής σπασμωδικότητα των «διορθωτικών» υποτίθεται κινήσεων του δημάρχου Μαραθώνα, ο οποίος τελικά, διορθώνει συνεχώς, τον εαυτό του, δεν είναι χαρακτηριστικό ευφυούς και χαρισματικού ηγέτη. «Δεν το έχει, καθώς φαίνεται…» που λέμε και στην καθομιλουμένη.
 Εδώ ταιριάζει το: «και παπάς έγινες Χότζα; Έτσι το ‘φερε η κατάρα!»
Πρώτιστο μέλημα του δημάρχου Ψηνάκη, θα έπρεπε να ήταν η αρμονικότητα στις σχέσεις και συνεργασίες με τους συμβούλους του, αλλά…στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.