Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ μετά από απαίτηση εκατοντάδων δημοτών ανοίγει το φάκελο "χρεώσεις νερού στο Δήμο Μαραθώνα"

 - Πώς γίνονται οι μετρήσεις των ρολογιών ;

 - Είναι αξιόπιστες ;

 - Ποια ρολόγια νερού έχουν οι καταναλωτές ;

 - Πόσο ακριβά πληρώνουμε το νερό ;

 - Ποιες άλλες χρεώσεις πληρώνουν οι καταναλωτές ;

 - Τι γινόταν επί σειρά ετών ;

 Η έρευνα ξεκινά τώρα και σκοπό έχει να συλλεγούν όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία και αποδείξεις που θα οδηγήσουν σε πόρισμα ασφαλείας και πρόταση εξορθολογισμού του τρόπου με τον οποίο ο Δήμος Μαραθώνα διαχειρίζεται το νερό προς τους δημότες του (και όχι μόνο).

Στην προσπάθεια αυτή ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους δημότες και γενικά καταναλωτές του Δήμου Μαραθώνα σε συμμετοχή με την αποστολή των αναφορών τους στο παρακάτω mail  : neaepoximarathon@hotmail. com.

Οι αναφορές - καταγγελίες μπορούν να γίνονται και ανωνύμως, προκειμένου να διευκολύνουμε την πρόσβασή μας στις πληροφορίες που εν συνεχεία θα ελέγξουμε και θα σταθμίσουμε στο πλαίσιο της έρευνας.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.