Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ – αλλά χωρίς στοιχεία?

Επαναδημοσίευση προηγούμενων Άρθρων (αναδιατυπωμένων)

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΟ του πρώην προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Γ.ΚΟΛΛΙΑ διαβάστε... στο Blog του. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

κ. ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΊΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ...διαβάστε ΕΔΩ “ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ” 3.433.000 € ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ?
Τα νούμερα κλπ θα πρέπει να εξεταστούν από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς και για την περίοδο που θα επιλέξουν. Αλλά Κύριε Κόλλια παρακαλούμε...φωτίστε μας περισσότερο...αν γνωρίζεται να μας πείτε κάτι σχετικό σαν πρώην επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Βαρνάβα. Δεν αρκεί  μόνο να επικαλείστε και να διατυμπανίζετε την  διεξαγωγή διαχειριστικού έλεγχου.  Οφείλεται επιτέλους να τολμήσετε να μιλήσετε..σαν πολίτης αυτού του τόπου.

Σήμερα, στην εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης την οποία ζούμε, οι πολίτες είναι πολύ αυστηροί μπροστά σε φαινόμενα κατασπατάλησης της δημόσιας περιουσίας και απαιτούν πράγματι διαφάνεια και δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα όμως δεν ανέχονται κορώνες…. που εκστομίζονται από πρώην αυτοδιοικητικούς, όταν δεν αποκτούν νόημα και ουσία.

Είναι πολλά τα λεφτά!
 Που λέτε να πήγαν και τάχα εμείς δεν ξέρουμε!!!

  ==============
ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 16.000.000 €
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ "ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ" ΟΛΑ;
Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Σχόλιο: Ο συντάκτης ορθά επικαλείται" δικαιοσύνη" και "διαφάνεια"...αλλά θα πρέπει πλέον να αποφασίσει να μιλήσει  για να γίνει πιστευτός και χρήσιμος στην κοινωνία.

Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Μόλις το διάβασα και to επικροτώ, υπογραμμίζοντας

    Σε αυτά τα 2 αποσπάσματα κ. Κόλλια μιλάτε για ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
    Θάθελα όμως να μάθω πια είναι η δική σας ευθύνη(;) από την συμμετοχή στην συνδιαχείρηση της Κοινότητας Βαρνάβα (ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και ποιες πρωτοβουλίες προγραμματίζετε να πάρετε για να αποδείξετε τα λεγόμενά σας περί ανάγκης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.
    Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τα ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΟΛΑ...ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, αλλιώς κινδυνεύετε να μείνετε εκτεθειμένος στο μυαλό και στην συνείδησή μας.
    Την υποκρισία δεν την περιλαμβάνω ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.