Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ο Ψινάκης έστησε τους πυρόπληκτους στο Μάτι: Ακύρωσε συνάντηση στο παρά πέντε με email

Αδίκως περίμεναν στο Μάτι τον Ηλία Ψινάκη οι πυρόπληκτοι προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις φονικές πυρκαγιές

Ο Ψινάκης έστησε τους πυρόπληκτους στο Μάτι: Ακύρωσε συνάντηση στο παρά πέντε με email | in.gr
Αδίκως περίμεναν στο Μάτι τον Ηλία Ψινάκη οι πυρόπληκτοι κάτοικοι προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις φονικές πυρκαγιές.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συνάντηση που είχε οριστεί με τους κατοίκους, για το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αρκετοί από αυτούς δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την ακύρωση της συνάντησης με αποτέλεσμα να περιμένουν μάταια στο σημείο που είχε οριστεί η συνάντηση.
Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων, ο δήμος Μαραθώνα έστειλε email, στο οποίο αναφερόταν ότι ο κ. Ψινάκης δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση και ότι θα απαντήσει γραπτώς στα προβλήματά τους.
Η ενέργεια του Ηλία Ψινάκη δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως μια ακόμη απρέπεια προς τους πυρόπληκτους, τους οποίους έχει αφήσει αβοήθητους από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει μπει στο κάδρο των ευθυνών.
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από όταν δημοσιοποιήθηκε η εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης του υλικού που προοριζόταν για τους πυρόπληκτους από τον Δήμο Μαραθώνα. Πρόκειται για τρόφιμα, εμφιαλωμένα νερά και άλλες προμήθειες που βρέθηκαν εκτεθειμένα στο δρόμο και υπό υψηλές θερμοκρασίες με κίνδυνο αλλοίωσής τους.
Ίσως όμως η ακύρωση του ραντεβού με τους πυρόπληκτους να οφείλεται στην… κούραση που αισθάνεται ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε ότι χρειάζεται επειγόντως… διακοπές και για τον λόγο αυτό δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.