Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Κοινότητα Βαρνάβα: Ενημέρωση διαπλάτυνσης στροφής Ρεματιάς

Έργο διαπλάτυνσης της Περιφέρειας στην στροφή μετά τη ρεματιά, προς το Καπανδρίτι. Προς ενημέρωσή σας , σας αναφέρω ότι για το συγκεκριμένο σημείο η Περιφέρεια δέχθηκε συνεχείς οχλήσεις τόσο προφορικά, όσο και εγγράφως από την Κοινότητα, προκειμένου να αποπερατώσει το συγκεκριμένο έργο, που είχε μείνει ημιτελές μεγάλο διάστημα, λόγω της μεγίστης επικινδυνότητας του σημείου.
Μόλις είδαμε ότι ξεκίνησε ο εργολάβος να το σκάβει, σπεύσαμε να ενημερωθούμε για τις ενέργειές του από τον ίδιο. Έτσι μας είπε, ότι αφού πήρε κάποια χρήματα και βλέποντας τον καιρό έσπευσε να συνεχίσει την εκτέλεση του έργου. Το ρέμα θα μπαζωθεί για μερικές μέρες, προκειμένου να πατήσει το μηχάνημα που θα ανοίξει τρύπες για να ρίξει τσιμεντένιες κολώνες . Θα πέσει πάνω σ αυτές πλάκα που θα δεθεί με την παλιά, ώστε να φαρδύνει η στροφή κατά τρία μέτρα. Ακολούθως θα απομακρυνθούν άμεσα τα χώματα που έπεσαν και το ρέμα θα ανοίξει πλήρως. Αυτά θα γίνουν σε ένα χρονοδιάγραμμα μίας εβδομάδος από το μπάζωμα, προκειμένου να προλάβουν τον καιρό. Θα είμαστε, όπως πάντα από κοντά και θα παρακολουθούμε. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερώνετε από την Κοινότητα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.