Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Συγκινητική βοήθεια από τον Δήμο Τρικκαίων

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων (31/7/2018), οι αντιμισθίες του Αυγούστου, τόσο του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, όσο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των αντιδημάρχων και των προέδρων των Νομικών Προσώπων, θα πιστωθούν στον λογαριασμό υπέρ των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής!!!
Την πολύ σημαντική αυτή είδηση, ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση (Τρίτη 18/9) του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, ο Στέργιος Τσίρκας, ευχαριστώντας θερμά τους συναδέλφους του, αιρετούς του Δήμου Τρικκάων.
Ο κ. Τσίρκας επισκέφτηκε πρόσφατα τα Τρίκαλα, προκειμένου να συζητήσει με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του στη Δημοτική Αρχή, καθώς τα Τρίκαλα είναι πρωτοπόρος Δήμος σε πολλά ζητήματα (ανακύκλωσης, νέων τεχνολογιών, πράσινης ανάπτυξης κ.λπ). Πρόκειται για έναν Δήμο παράδειγμα και υπόδειγμα, ο οποίος ευημερεί ακόμα και σε περιόδους κρίσης! (Περισσότερα για την επίσκεψη του Στέργιου Τσίρκα στην πόλη των Τρικάλων θα έχουμε σε επόμενο ρεπορτάζ)
Αυτό που θέλουμε τώρα να επισημάνουμε και που πιστεύουμε βρίσκεται ήδη, στο μυαλό όλων των συμπολιτών μας, είναι η εξής πικρή διαπίστωση: αιρετοί από τα Τρίκαλα, οι οποίοι προφανώς, δεν θα πάρουν ψήφο από τον Δήμο μας, δίνουν την αντιμισθία τους στους πυρόπληκτους  της Ανατολικής Αττικής!!!
Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαραθώνα ούτε που συζητούν κάτι τέτοιο!!!
Ούτε ντροπή, ούτε φιλότιμο...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.