Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

«Ο Ηλ. Ψινάκης απουσιάζει από τον Δήμο Μαραθώνα εδώ και 4 χρόνια»

«Θα ζητηθεί με ψήφισμα η παραίτηση του Ηλία Ψινάκη, καθώς η παρουσία του στον δήμο είναι καταστροφική και οποιοσδήποτε άλλος από αυτόν θα είναι καλύτερος» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Αλέξης Αστρινάκης

«Ο κ. Ψινάκης είναι απών εδώ και τέσσερα χρόνια από τον δήμο» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο Αλέξης Αστρινάκης δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα και στον Βαγγέλη Καραγεώργο επισήμανε ότι είναι χαρακτηριστικό πως ο δήμαρχος απουσίαζε στις 25 Ιουλίου από το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε με μοναδικό θέμα «καταστροφή, πυρκαγιά και υποστήριξη των πυρόπληκτων».
Ο κ. Ψινάκης, όπως επισήμανε ο κ. Αστρινάκης, ενώ ήταν στην πόλη δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο και από αυτό μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Σχέδιο έκτακτης ανάγκης δεν υπάρχει και την ημέρα της πυρκαγιάς το ψάχναμε στα κομπιούτερ του δήμου και δεν βρέθηκε.
Εξήγησε ότι θα ζητηθεί με ψήφισμα η παραίτηση του Ηλία Ψινάκη, καθώς η παρουσία του στον δήμο είναι καταστροφική και οποιοσδήποτε άλλος από αυτόν θα είναι καλύτερος ενώ αναφέρθηκε στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή. Και ευχαρίστησε «τον ποταμό των εθελοντών», καθώς έχουν καταγραφεί 3.000 άνθρωποι που δήλωσαν εθελοντές και είναι όλων των ειδικοτήτων.
Ο κ. Αστρινάκης επισήμανε ότι ο δήμαρχος έχει φτιάξει δικό του ίδρυμα το «Μarathon Foundation» το οποίο προβάλει με κάθε ευκαιρία, χρησιμοποιώντας τη θέση του δημάρχου, σκόπιμα συχνά το παρουσιάζει ως φορέα που σχετίζεται με τον Δήμο Μαραθώνα ενώ αυτό είναι ψευδές, παράλληλα μαζεύει και δωρεές οι οποίες είναι άγνωστο που πηγαίνουν χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία ότι ο νόμος του το επιτρέπει.
Ο κ. Αστρινάκης τόνισε ότι υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις που ο Ηλίας Ψινάκης δεν εφαρμόζει ενώ δηλώνει άγνοια για πολλά ζητήματα
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.