Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Χορηγία από τον Περιβαλλοντικό Συλλ. «Η Διώνη» για την εύρυθμη λειτουργία του πυροφυλακίου


Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με υψηλό κοινωνικό και περιβαλλοντικό συμβολισμό, μία ουσιαστική επένδυση για το μέλλον του τόπου τους".
Ευχόμαστε να βρει ανταπόκριση και μιμητές και δωρητές στο Βαρνάβα (Περιβαλλοντικό Σύλλογο κ.α ) που θα θελήσουν να συνεισφέρουν εκεί που πονάμε"


Έγγραφο απέστειλε προς τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΔΙΩΝΗ», που αφορά την επάνδρωση του πυροφυλακίου της Διώνης και από μέλη του Συλλόγου μας αλλά και για την απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου για χορηγία-δωρεά εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών για τις ανάγκες των εθελοντών πυροφυλάκων κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κύριο Ευάγγελο Μπουρνούς
2. Αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κύριο Αντώνη Παλπατζή
3. Κυρία Γεωργία Λεγάκη.
ΚΟΙΝ: Τα Μέλη του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΙΩΝΗ»
ΘΕΜΑ: Λειτουργία του Πυροφυλακίου της Διώνης.
ΣΧΕΤΙΚΑ: Το υπ αριθ πρωτ 8670/5 Ιουλίου 2018 έγγραφο σας.
Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Αντιδήμαρχε
Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι το παραπάνω σχετικό σας έγγραφο προωθήθηκε προς τα Μέλη μας που κατοικούν στη Διώνη με την παράκληση για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα σας για την επάνδρωση του πυροφυλακίου της Διώνης και κατά την θερινή περίοδο 2018.
Στα πλαίσια του καταστατικού μας και την προώθηση του Εθελοντισμού, κάθε χρόνο προτρέπομε των μελών μας που κατοικούν στη Διώνη να γίνουν πιστοποιημένοι εθελοντές πυροπροστασίας παρακολουθώντας ανάλογα σεμινάρια με ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας κατά την συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2018 ασχολήθηκε αποκλειστικά με την σχετική σας πρόσκληση και αποφάσισε με το υπ αριθ 255/12.7.2018 πρακτικό της συνεδρίασης του, αφενός να στηρίξει την πρόταση σας και αφετέρου για την αντιμετώπιση του καύσωνα από τους εθελοντές του πυροφυλακίου της Διώνης, να αναλάβει το κόστος και τον ανεφοδιασμό του ηλεκτρικού ψυγείου του φυλακίου με εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά.
Ο ανεφοδιασμός θα γίνεται από πιστοποιημένο εθελοντή, μέλος του Συλλόγου μας που όπως μας δήλωσε θα κάνει και ανάλογη περιοδική βάρδια στο Πυροφυλάκιο της Διώνης.
Κατόπιν αυτών και προς υλοποίηση της χορηγίας μας παρακαλούμε για την αποδοχή της από το Δ.Σ του Δήμου, στοιχείο που απαιτείται κατά τα ισχύοντα για την δικαιολόγηση της Δαπάνης.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Νικόλαος Τσαγκαράκης
Αντιστράτηγος (ε.α).
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.