Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΑΤΜ της "Πειραιώς" στο Βαρνάβα– Για αναβάθμιση της τουριστικής εικόνας.

ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Βαρνάβα – Για την εξυπηρέτηση των δημοτών και την αναβάθμιση της τουριστική εικόνας του χωριού.

Μία σημαντική εξέλιξη υπήρξε για το όμορφο χωριό του Βαρνάβα Μαραθώνα, αφού το αίτημα να τοποθετηθεί ΑΤΜ, έγινε επιτέλους πραγματικότητα.


Η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κα Χαρ.Ασημακοπούλου , με επιστολή της είχε ζητήσει να εγκατασταθεί μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στον οικισμό. Έπειτα από συντονισμένες κινήσεις η τράπεζα Πειραιώς και αφού πρώτα ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις μόλις χθες τοποθέτησε ΑΤΜ στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος.

Θα ήταν παράλειψη να μη δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς αλλά και σε όλους που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση του εγχειρήματος, και στην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βαρνάβα κας Χαρούλας Ασημακοπούλου. Η πρωτοβουλία αυτή αναβαθμίζει την τουριστική εικόνα του Βαρνάβα ενώ αναμένουμε ανάλογες κινήσεις
μελλοντικά - από τοπικούς συλλόγους και επαγγελματίες-.»
Αναμένεται ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του ΑΤΜ
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.