Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Νέο εθνικό διχασμό φέρνει η υπογραφή παράδοσης της Μακεδονίας - Μίσος για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ καραδοκεί η Τουρκία...

Νέο εθνικό διχασμό φέρνει η υπογραφή παράδοσης της Μακεδονίας - Μίσος για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ καραδοκεί η Τουρκία...
Oι Πρέσπες που συνέδεσαν την ύπαρξή τους με τον Μακεδονικό Αγώνα, εδώ που πολέμησαν ο Παύλος Μελάς, ο Τέλλος Αγρας, ο Γερμανός Καραβαγγέλλης και τόσοι άλλοι αγωνιστές για να δουν την Μακεδονία ελεύθερη να επιστρέφει στον εθνικό Μακεδονικό κορμό, ο τόπος που πρωταγωνιστεί στο μυθιστόρημα που διηγείται τους αγώνες τους, της Πηνελόπης Δέλτα, «Τα μυστικά του βάλτου», εκεί σήμερα στις 10.30 συντελείται η παράδοση ιστορίας, δικαιωμάτων που απορρέουν από την ιστορία, δικαιώνονται οι αλυτρωτικοί των Σκοπίων που κερδίζουν το όνομα «Μακεδονία» και η Ελλάδα εισέρχεται σε μία νέα μαύρη εποχή που ακολουθεί την γκρίζα εποχή των Μνημονίων.
Πώς ηττηθήκαμε; Από μέσα! Τα κάστρα πέφτουν από μέσα και η Ελλάδα φημίζεται για δύο πράγματα: Τους ήρωες και τους προδότες.

Μία κυβερνητική πλειοψηφία που ήρθε στην εξουσία με διπλές εκλογές το 2015 λόγω της καταστροφής των Μνημονίων, αποτελούμενη από τα κόμματα του ακροαριστερού μέχρι τότε, ΣΥΡΙΖΑ και των δεξιών, κατά βάση ΑΝΕΛ, καταφέρνει το αδιανόητο και χωρίς να υπάρχει καμία πίεση χρόνου ή σοβαρή πίεση διεθνών παραγόντων όπως το 2008.
Για να πουλήσει «ρουσφέτι» σε ΗΠΑ και Γερμανία (θεωρεί ότι η υπόθεση θα τον βοηθήσει να πάρει «κούρεμα» χρέους, λες και  Ιστορία και  τα εθνικά δικαιωματα αγοράζονται και πουλιούνται), ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας δέχθηκε τα πάντα: Να δεθεί η Ελλάδα να λέγονται «Μακεδόνες» οι Σλαβόφωνοι, οι Αλβανοί, οι Αθίγγανοι, η τουρκική μειονότητα κλπ. των Σκοπίων, να δεχθεί ότι το σλαβικό ιδίωμα ως «μακεδονική» γλώσσα» και τους δώσει την δυνατότητα ενίσχυσης των αλυτρωτικών επιδιώξεων τους, χαρακτηρίζοντάς τους «Βόρεια Μακεδονία».
Και εμμέσως χαρακτηρίζοντας την ελληνική Μακεδονία ως «Νότια». Συνακόλουθα να τους δώσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για χρήση, να τους δώσει την δυνατότητα να φτιάξουν εμπορικό και αλιευτικό στόλο και να κάνουν έρευνες στο Αιγαίο!
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών απορρίπτει και την συμφωνία συνολικά και την ιδέα να εκχωρηθεί το όνομα «Μακεδονία». Ενα 10-15% μόνο συμφωνεί. Αυτό θα είναι και το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν. Αλλά δυστυχώς δεν αρκεί αυτή η τιμωρία. Το κακό θα έχει γίνει.
Η ουσία είναι ότι ο Α.Τσίπρας βάζει μια υπογραφή, ακόμα χειρότερη από αυτή έβαλε ο Γ.Παπανδρέου το 2010 όταν έβαλε τη χώρα στη γκρίζα εποχή των Μνημονίων.
Διχάζουν την χώρα. Και την διχάζουν γιατί δημιουργούν μίσος πολιτών, κατά άλλων πολιτών.
Αδυνατίζει το εθνικό μέτωπο. Η Τουρκία καραδοκεί. Το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στο χαμηλότερο σημείο που βρέθηκε ποτέ.
Υπάρχει δυσπιστία του προσωπικού για την στρατιωτική ηγεσία. Για την πολιτική ηγεσία δεν αναφέρουμε καν το τι υπάρχει.
Το «Μακεδονία ξακουστή» των ειδικών δυνάμεων στις εθνικές παρελάσεις απαγορεύεται πλέον δια νόμου, βάσει των όσων ρητά ορίζει η συμφωνία.
«Με ποια διάθεση θα πολεμήσει το προσωπικό τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, αν χρειαστεί, πέρα από την ανάγκη επιβίωση, όταν στο εσωτερικό έχει συντελεστεί τέτοιας έκτασης προδοσία από την ίδια την ηγεσία του τόπου; Πώς να πείσουμε τους κληρωτούς ότι αυτό που χθες ήταν «κόκκινη γραμμή» σήμερα το παραδίδουμε αμαχητί;».
Αυτό είναι ένα κρίσιμο ερώτημα που διατύπωσε ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που έχει φάει τη ζωή του στα στρατόπεδα του Εβρου και του Βόρειου Αιγαίου, σε συνεργάτη του pronews.gr, χθες και πολύ φοβούμαστε ότι απάντηση δεν υπάρχει...
Στη Wikipedia ήδη από χθες στο λήμμα «Μακεδονία» βγαίνει μια γεωγραφική περιοχή χωρισμένη στα τρία: Η σκοπιανή, η Βόρεια Μακεδονία να κατέχει το 40%, η Νότια Μακεδονία το 50% και η βουλγαρική Μακεδονία το 10%!
Οι Βούλγαροι τρέμουν, ανησυχούν και προειδοποιούν την Αθήνα για τα δεινά που έρχονται από την απόφαση Τσίπρα.
Ποιοι; Οι Βούλγαροι που γεωστρατηγικά έχουν εκλείψει και τρώνε ότι τους ρίχνουν οι Αμερικανοί, οι Βρυξέλλες και ζουν από την ελεημοσύνη σε φυσικό αέριο της Ρωσίας! Αντέδρασαν ακόμα αυτοί στην συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!
Μήπως μας λέει κάτι αυτό;
Σήμερα στους ψαράδες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν στήσει μπλόκα στην περιοχή ελέγχοντας διερχόμενα οχήματα για λόγους ασφαλείας. Εχουν φέρει δυνάμεις από την νότια Ελλάδα. Δεν εμπιστεύονται τους Μακεδόνες αστυνομικούς.
Η Επιτροπή Αγώνας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχει δώσει «ραντεβού» το πρωί της Κυριακής στις Πρέσπες, για μια τελευτεία, πριν την υπογραφή Τσίπρα, εκδήλωση διαμαρτυρίας για την υπογραφή του.
Σε κάλεσμά της μέσω του Facebook με τίτλο «Λεωφορεία για τις Πρέσπες», η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έχει καλέσει «τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων».
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε μια μικρή εκδήλωση 3-4.000 ανθρώπων εξελίχθηκε σε επίθεση κάποιων δεκάδων κατά της Βουλής η οποία αναχαιτίσθηκε σχετικά εύκολα.
Αν ήταν το 5% του συλλαλητηρίου του χειμώνα, θα είχε καεί η Βουλή.
Αυτό ας το έχουν υπ'όψιν τους στην κυβέρνηση...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.