Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Σοκ στον Μαραθώνα! 5 από τα 60 μέλη της επιτροπής...

Σοκ στον Μαραθώνα! <br> 5 από τα 60 μέλη <br> της επιτροπής...

Άλλος ένας θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης και πυλώνας της συμμετοχικής δημοκρατίας απαξιώθηκε επί δημαρχίας του Ηλία Ψηνάκη στον Μαραθώνα, σχολιάζουν στελέχη της αντιπολίτευσης, αλλά και πολίτες.

Χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά μέσα στο 2018 με την παρουσία μόνο τριών μελών της, η επιτροπή διαβούλευσης του δήμου Μαραθώνα για το στρατηγικό επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου και φυσικά αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας για την επόμενη ημέρα. Σήμερα λοιπόν προσήλθαν άλλοι δύο, σύνολο 5! Για την παρουσία του κ. Ψηνάκη που είναι ο πρόεδρος με βάση τον νόμο, ούτε λόγος. Μέλη της επιτροπής δήλωσαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ότι ο κ. Ψηνάκης μόνο και μόνο για τυπικούς λόγους - επειδή το επιβάλει η νομοθεσία, καθώς από 17 Απριλίου έχει ψηφιστεί το σχέδιο από το δημοτικό συμβούλιο - συγκάλεσε την επιτροπή, αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει η άποψη της κοινωνίας. ''Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μακιγιάρει την αμελειά του και την πολιτική προχειρότητα που επιδεικνύει" είπαν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν "αν και έχουμε κάνει προτάσεις τις έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια".
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.