Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Άνθρακες ο «θησαυρός» του Ηλία Ψηνάκη... και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου...


Του Γιάννη Κοντογεώργου
Πανηγυρική δικαίωση για τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνος, Χρήστο Στάμο και Ματίνα Μυλωνά, μετά την ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται, επίσημη απάντηση της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου, για την μη εμπλοκή τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο «σκάνδαλο» των υδροκλοπών, για το οποίο ευθέως τους «ενοχοποίησε», με την προ ημερών έφοδο στα σπίτια τους, ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ την άμεση αποκατάσταση του ονόματος τους, τόσο από τον Ηλία Ψηνάκη όσο και από το Ψηνακοκάναλο (σ.σ. δεν είναι δικός μου ο χαρακτηρισμός...).
Το μόνο σίγουρο ότι τόσο ο Ηλίας Ψηνάκης όσο και ο ιδιοκτήτης του Ψηνακοκάναλου φαίνεται ότι έχουν μπλέξει άσχημα, γιατί οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν στα άκρα..
 https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.