Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Περιήγηση σε Αρχαιολογικούς Χώρους του Μαραθώνα και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου



Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν περιήγηση με ξενάγηση σε Αρχαιολογικούς Χώρους του Μαραθώνα και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 από 08:45 π.μ. και προβλέπεται να διαρκέσει έως 14:00 μ.μ.
Θα ξεναγηθούμε στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών στην Μπρεξίζα, τον Τύμβο των Μαραθωνομάχων, το Τρόπαιο της Μάχης, το Πρωτοελλαδικό νεκροταφείο στο Τσέπι Μαραθώνος, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Η ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους θα γίνει από αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής.
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 5€ και αφορά τη μετακίνηση. Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους είναι δωρεάν. Η είσοδος στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου είναι δωρεάν για τους δημότες του Δήμου Μαραθώνος.
Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ όπισθεν της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου στη Νέα Μάκρη.
O αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να φτάσει έως και τους πενήντα (50) γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, στα μέλη του Δ.Σ. Μάγδα Στούμπου κινητό 6936623235 (από 10:00-13:00) και Μαρία Παπαπαύλου κινητό 6945079690 (από 18:00-21:30).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.