Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Φ. ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ»

Οι ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό του δήμου Μαραθώνα συνεχίζονται με την σημερινή παράδοση της ηγεσίας της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» απ’ τον επικεφαλής κ. Φώτη Δεληβοριά.
Ο κ. Δεληβοριάς παραμένει δημοτικός σύμβουλος, αλλά όπως είπε θεωρεί ότι η δημοτική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια έφθασε πλέον στο τερματισμό της, μια κι ο ίδιος επιθυμεί να ασχοληθεί πλέον με κάτι άλλο, πιθανά την επανέκδοση του εντύπου «το τσιμπούρι», αφήνοντας άλλους συντρόφους του να συνεχίσουν το εποικοδομητικό έργο του.

Μάλιστα τόνισε ότι θα προτείνει στην ολομέλεια της παράταξης ως διάδοχό του τον κ. Δελαγραμμάτικα ο οποίος έχει ασχοληθεί επί χρόνια με τα τοπικά θέματα και είναι άριστος γνώστης των πολλών και χρόνιων προβλημάτων.  
Με την εξέλιξη αυτή, συνδυασμένη με την παραίτηση Λουίζου, το δημοτικό σκηνικό στον ιστορικό δήμο φαίνεται ότι αρχίζει σιγά-σιγά να διαμορφώνεται ως προς τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του ’19, που ίσως δεν είναι τόσο μακριά όπως θεωρούν πολλοί.   
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.