Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Τελετή αποφοίτησης Λυκείου Καπανδριτίου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/6) η τελετή αποφοίτησης στο Λύκειο Καπανδριτίου που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ο Λυκειάρχης, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου με την ευγενή χορηγία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού. 
 Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτης, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Γ. Μαντάς καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και τοπικοί Σύμβουλοι. 
Την γιορτή άνοιξε η ομιλία του Λυκειάρχη Κου Γαϊτάνη 

ακολούθησε χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Κου Βελτανιώτη , 
συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό - απολογισμό, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Κου Μαντά ,της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας του Βαρνάβα κ. Χ. Ασημακοπούλου, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου κ. Μ. Ντάση και του Προέδρου του Δεκαπενταμελούς. 
Στα παιδιά του Λυκείου, που ήταν οι πρωταγωνιστές της ημέρας και όλης γενικά της εκπαιδευτικής χρονιάς, ανήκουν τα συγχαρητήρια και οι ευχές όλων μας. 
Καλά αποτελέσματα και καλό καλοκαίρι!



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.