Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Γραμματικού: Ειρηνική προγραμματισμένη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Οι Γραμματικιώτες ξεσηκώνονται για τα δικαιώματά τους
Μετά από σχετική ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής, την Πέμπτη 19/01/2017, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την πλήρη ανακατασκευή των τουαλετών του δημοτικού σχολείου και πλειοψήφησε η αποδοχή της πρότασης του Δήμου, για απευθείας ανάθεση του έργου σε εργολάβο σύμφωνα με την ήδη υπάρχουσα μελέτη, με αναστολή των κινητοποιήσεων για ένα (1) μήνα. 
Αν και ζητήσαμε επανειλημμένα από τους αρμοδίους του Δήμου να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρόταση της δικής τους «λύσης», η στάση τους αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι απλοί θεατές και παίζουν με την υγεία των παιδιών μας.

Η αναστολή των κινητοποιήσεων, σε ένδειξη καλής θέλησης, δεν αποπροσανατόλισε το Δ.Σ. από τον αρχικό σκοπό του και δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει κανένα γονιό. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ πρέπει να διεκδικήσουμε για τα παιδιά το αυτονόητο. 
Η επικείμενη κινητοποίηση αποτρέπει την διοργάνωση αποκριάτικης γιορτής για μικρούς και μεγάλους χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν βάλαμε τα δυνατά μας, έτσι ώστε την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών να προετοιμάσουμε δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, τόσο στο Δημοτικό σχολείο όσο και στο Νηπιαγωγείο, που θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές.
 
Αποφασίσαμε 
Όλοι οι γονείς ή εκπρόσωποι τους με συνοδεία των παιδιών, να προβούμε σε Ειρηνική και Πολιτισμένη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, μπροστά στην είσοδο του Δημοτικού σχολείου, την Δευτέρα στις 06/03/2017 και ώρα 08:00 - 09:30. 
Κατά την αποχώρηση από το σχολείο θα συγκεντρωθούμε ξανά στις 10:00 μπροστά στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης. 
Διευκρινίζουμε ότι σε καμία από τις δυο εξώπορτες: 
• δεν θα μπει λουκέτο 
• δεν θα απαγορεύσουμε την είσοδο στα παιδιά που οι γονείς τους είναι ενάντια στην κινητοποίηση.

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε όλοι μαζί να σταθούμε στο γεγονός ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται. 
Τέρμα πια στις αυταπάτες, στη λογική της αναμονής και των ψεύτικων υποσχέσεων! 
Ταυτόχρονα με την παρούσα ενημέρωση θα παραδοθεί προς τους ιθύνοντες του Δήμου και σχετική αναφορά.
Γραμματικό 21/02/2017
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.