Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα στον οποίο έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση εκατοντάδες δρομείς και βαδιστές!
Η ποικιλία των αποστάσεων, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες δρομείς όλων των ηλικιών και επιπέδου φυσικής κατάστασης, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους τρέχοντας την αυθεντική διαδρομή ξεκινώντας και τερματίζοντας στην Ιστορική Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου, αλλά και να συμβάλουν  στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.
Η Δημοτική Αρχή αναπτύσσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα με στόχο η διοργάνωση αυτή, να εξελιχθεί σταδιακά σ’ένα παγκόσμιο αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός μέσω των διεθνών διασυνδέσεών του με αντίστοιχους θεσμούς (AIMS, Πόλεις Μαραθώνιων Δρόμων κ.λπ.).
Όσοι δεν έχουν κλείσει ήδη θέση στη μεγάλη γιορτή της Κυριακής 23 Απριλίου, η οποία εκτός της Αυθεντικής Ημιμαραθώνιας διαδρομής, περιλαμβάνει τους Αγώνες Δρόμου 5.000μ. και 3.000μ., καθώς και το Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, μπορούν να δηλώσουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.half-marathon.gr
β. Στο Γραφείο Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196 ΤΚ 19005, Ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης) Δευτέρα - Παρασκευή 8:00 πμ-15:00 μμ.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών, 18 Απριλίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.half-marathon.gr.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.