Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

Μια ανθρωπιστική δράση στη δημοτική ενότητα του Βαρνάβα, που δε περνά απαρατήρητη. Σ’ αυτό τον όμορφο τόπο να μένεις, δύσκολα όμως να κατοικείς, όπως λένε κάτοικοι του όμορφου ορεινού χωριού του δήμου Μαραθώνα, παρέδωσαν τρόφιμα για κατοίκους που βρίσκονται σε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η πατρίδα, η Τόνια Παυλίδη, ο Σπύρος Λιβαθινός κι ο Γιώργος Κώστηρας.

Μετά την παράδοση των τροφίμων σε κλίμα συνεργασίας  ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Στάμου, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  Βαρνάβα Χαρά Ασημακοπούλου και οι τοπικοί σύμβουλοι Μάκης Στρατίκης και Χριστίνα Αποστόλου χαιρέτησαν την δράση και υπογράμμισαν στη συζήτηση που ακολούθησε για πολλοστή φορά τα προβλήματα του Βαρνάβα.
Είναι πράγματι σημαντική η προσέγγιση ανθρώπων που νοιάζονται, να προσφέρουν αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά στις τοπικές κοινωνίες, κυρίως αυτές που νιώθουν αποκομμένες απ’ το κεντρικό κορμό ενός καλλικρατικού δήμου.
Ένα καλό δείγμα αγάπης με ιδιαίτερη σημασία για το χρόνο που μόλις ξεκίνησε. Καλή συνέχεια και καλή χρονιά!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.